reklama
witajcie.ja nie jestem jeszcze samotną mamusią a ....może i już jestem.mam męża z którym się rozstaję,składam pozew o rozwód i właściwie to sama jestem bo od rana do 17stej z dzieciaczkami potem on wraca,je i idzie jakby go nie było.a jak już siedzi w domu to przed laptopem i nic go nie obchodzi,dosłownie nic.nie kocham go i już,miał wiele szans ale żadnej nie wykorzystał.i właściwie taka samotna mamuśka jestem 2latniej córci i półrocznego synka,przygarniecie mnie do siebie kochane?
Mozi
MAMUŚKA BB
witam nowe i stare mamuski
a my w domku za oknem pada,zdziwilam sie,bo dzis w po drodze z przedszkola,wzdloz chodnika wyrosly 4 lawki plus jedna w parku,mam nadzieje,ze w parku bedzie wiecej,bo tak nie bylo zadnej nawet w parku
neci88 jak sobie radzis sama z dziecmi?
aha dzis miala przysc do mnie dziewczyna robic wlosy i jej nie ma nie moge sie do niej dodzwonic
jak nie przyjdzie w przeciagu tyg bede musiala zrobic sobie farbe,bo nie chce odrostow
a my w domku za oknem pada,zdziwilam sie,bo dzis w po drodze z przedszkola,wzdloz chodnika wyrosly 4 lawki plus jedna w parku,mam nadzieje,ze w parku bedzie wiecej,bo tak nie bylo zadnej nawet w parku
neci88 jak sobie radzis sama z dziecmi?
aha dzis miala przysc do mnie dziewczyna robic wlosy i jej nie ma nie moge sie do niej dodzwonic
jak nie przyjdzie w przeciagu tyg bede musiala zrobic sobie farbe,bo nie chce odrostow
ech no nie jest łatwo,najciezej chyba z kapaniem,sama wszystko robie a najlepiej jest gdy juz spia sobie słodko.maz bezczelnie gapi sie jak kapie i nawet wrzask nie pomoze ale teraz to juz pikus,najgorzej było zaraz po cesarce,tez mi nikt nie pomógł.a dzieciaczki mam cudowne,córa bardzo przywiazana do braciszka łazi i go całuje,zabawia
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam nowa mame, przykre ze akuratw takim miejscu
mam nadziejeze dalej tez bedziesz sobie dawac rade...
szkoda slow na takich facetow... niby jesta go nie ma...
oliwia juz spi, nareszcie troche ciszy...
mam nadziejeze dalej tez bedziesz sobie dawac rade...
szkoda slow na takich facetow... niby jesta go nie ma...
oliwia juz spi, nareszcie troche ciszy...
Mozi
MAMUŚKA BB
a ja robie zupe dyniowa,kolezanka mnie kiedys poczestowala,zasmakowala wiec robie i ja,zobacze co mi wyjdzie hihi
a ja robie zupe dyniowa,kolezanka mnie kiedys poczestowala,zasmakowala wiec robie i ja,zobacze co mi wyjdzie hihi
Podaj przepis - chętnie bym spróbowała. :-)
ja też poproszę o przepis Mój może jeść dynię to bym mu zrobiła
Witam nową mamusię, powodzenia i trzymaj się. Wiem, że to przykre co napiszę ale za dużo się w Twoim życiu nie zmieni teraz.. i tak wszystko na Twojej głowie . Dzielna jesteś mocno. A masz rodzinę przy Sobie? kogoś bliskiego??
Witam nową mamusię, powodzenia i trzymaj się. Wiem, że to przykre co napiszę ale za dużo się w Twoim życiu nie zmieni teraz.. i tak wszystko na Twojej głowie . Dzielna jesteś mocno. A masz rodzinę przy Sobie? kogoś bliskiego??
kołtunek mam mamę,mam babcię ale nikt mnie nie chce przygarnąć.kazdy powtarza że głupio robię itd aż się przykro robi.cóż,przemęczę się jeszcze tylko rok bo za rak mama się wyprowadza i wtedy też ja idę na jej miejsce i będę z bratem mieszkać z którym myslę że się dogadam bo jest w porządku.a tu nie dość że mąż to jeszze teściowa która też daje się we znaki i to porządnie,ale dam radę,spotykały mnie gorsze rzeczy i wyszłam z tego cało.dla dzieciaczków warto
ja też chętna na przepis jestem
ja też chętna na przepis jestem
reklama