reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ola - a kiedy Oliwia zaczęła tolerować więcej produktów?? ja się boje, że to nigdy u nas nie nastąpi...
Teraz mam wprowadzać gluten i jestem zielona z nerwów... :(

lecę dziś na morfologie z małym prosimy o kciuki

Alonga ja rpacuje w firmei budowlanej, prowadze sekretariat, niby mam staz ale poza mna jest tu tylko jedna babka w sekretariacie, wiec robimy wszystko.

koltunek ja tez trzymam kciuki.
moja duzo produktow zaczela tolerowac jak skonczyla 2 lata, wtedy bylo juz coraz lepiej... fakt, do dzis ma np skaze, ale nie wsyztkoz nabialu ja uczula, wiec spokojnie w przedszkoluz dziecmi je to co lubi i nie ma wiekszych problemow.

To tak jak ja, byłam na stażu a teraz maja podpisać ze mna umowe z interwencji, pieniadze marne, ale lepsze to niz nic:-)

W ogóle to mam 23 października wesele mojej przyjaciółki, wszystko jest, buty mam sukienka, bizuteria...tylko partnera brak;-/

to ja koncze staz, i tez mialam miec umowe, ale moja szefowa chce na sezon zimowy zawiesic dzialalnosc, bo wiadomo zima w budowlance jest ciezka, i owszem moge pracowac ale bez umowy...

Alonga toteraz tylko jakiegos sympatycznego partnera szukac:) takiegoz ktorym mozna sie super pobawic...

No właśnie z tym ciężko:( nie mam takiego kolego, który był by samotny i z którym bym się wybawiła. Jak już, któryś jest sam, to albo nie lubię z nim tańczyć, albo po alko. jest męczący:( chyba zostanie mi zaprosić chłopaka z którym ostatnio się spotykałam, ale za bardzo tego nie chcę, bo drazni mnie swoimi gadkami i wkurza jak wypije...;-( czekam jak na zbawienie na jakis inny obiekt:sorry2:

No właśnie z tym ciężko:( nie mam takiego kolego, który był by samotny i z którym bym się wybawiła. Jak już, któryś jest sam, to albo nie lubię z nim tańczyć, albo po alko. jest męczący:( chyba zostanie mi zaprosić chłopaka z którym ostatnio się spotykałam, ale za bardzo tego nie chcę, bo drazni mnie swoimi gadkami i wkurza jak wypije...;-( czekam jak na zbawienie na jakis inny obiekt:sorry2:

boz tymi facetami to ogolnie ciezko jest, wiem cos o tym...

reklama
hejka
a ja jakas zmeczona juz dzis,bede sie zbierac po troche zbierac spac
mloda spi od godziny,odwrocila sie do mnie plecami,buzia do scianany i usnela bez problemu,nawet swiatla nie zgaszalam w kuchni,a raczej aneksie

patrzylam za baletkami,bo mloda chodzi na gimnastyke artystycznam,ale oczy mnie juz bola,juz checi nie mam

Do góry