reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
proszę bardzo martini dla wszystkich chetnych;-)

tafi a to dobre:-D:-D chyba tez zaczne uwazac:-D:sorry:

ja ogladam 3 odcinki gotowych takze zajecie mam a i zelazko schowane haha;-)
najgorzej ze przez to mam syf w szafkach bo wszystko wrzucam i dwa razy wiecej roboty:dry:

hana moja wisniowka bedzie dobra za okolo miesiac wiec mozemy sie wziasc za twoja jak martini sie skonczy:-p

hana moja wisniowka bedzie dobra za okolo miesiac wiec mozemy sie wziasc za twoja jak martini sie skonczy:-p
eeeeeeeeee to nasza będzie gotowa na boze narodzenie ---ale mam jeszcze kupną nie spitą do końca:-p

aga - moj tatko robi pyszne ale przepisu nie znam-- on juz metodą prób i błędów rózne przepisiki sprawdzał:-p

zaraz chyba idę lulu

mati ostatnio nie daje sobie pieluchy na noc załadać...normalnie dorósł mi mężczyzna:laugh2:

marta - a jak niko---odpieluchowany całkowicie?

głodna jestem ale postanowilam nie obzerac sie na noc bo muszę zrzucić 2-3 kg--- tylko cholirka - troszku mi ciężko:eek: pewnie przez piguły---ale czuje się jak kulka a brzuch to mi czasami wysadzi jak w 4 m-cu ciąży:szok:

aga ja gofry robilam jakies z neta ale wyszly takie sobie:sorry:
jak znajdziesz fajny przepis to poprosze:tak:

hana niko odpieluchowany od razu zostal na dzien i na noc w ciagu 4 dni, az mi sie wierzyc nie chcialo bo to bylo jakos tydzien przed zlamaniem i szpitalem i myslalam ze wszystko na marne a on nawet w szpitalu w nocy wolal:cool2:
takze pampersy juz odstawione na dobre:-)mysle ze u niego poprostu musial nadejsc ten czas bo wczesniejsze proby jakos nie szly:sorry:
a teraz przez te 3 miechy to zdarzylo mu sie tylko dwa razy zsiusiac w nocy ale kupilam te podklady i w razie czego ma zeby nowego materaca nie osikal;-)

a ja tak wpadam pomiedzy jednym odcinkiem a drugim:-)

reklama
Do góry