reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Wiesz co moja też jest dość nieśmiała - sama nie zostanie na sali zabaw ale ma w przedszkolu swoje ukochane panie i zabawki i ledwo da mi całusa i znika się bawić więc może i tak będzie u Oliwii - myśmy sporo mówi co będzie robiła przez cały dzień, że będzie dobry obiadek, śpiewanie, tańczenie itp itd no i oczywiści że przed podwieczorkiem przyjdziemy ją zabrać do domu - sama byłam w szoku że tak szybko się zaadoptowała.

reklama
moja do niesmailcyh nei nalezy, super odnajduje sie na placu zabaw miedzy dziecmi, ale wie ze zawsze jestem gdzies w poblizu.
poki cl wlasnie strasznie duzo rozmawiam z nia o tym wlasnie jak jest w przedszkolu i o tym ze jak naarzie bede ja po obaidku odbierac.

mam nadzieje ze sie szybko przyzwyczai

Ja pierdziu, Ollka wiesz ile ja mam prasowania zaraz to do Siemianowic posyłam :-D

Planuję, planuję. Tylko, że wrzesień chociaż połowę robię sobie wolne...
Ewentualnie mogę ich odbierać z przedszkola ale nic wiecej :-D

czesc Dziewczyny
dzis sobota to mam troche wiecej czasu:-D
w ciagu tygodnia jejku za szybko leci czas,a Oli nauczyla sie jeszcze pozniej isc spac,wiec do 22 nawet charcuje,ale jej sie to skruci od 17,bo wracado przedszkola
ladna sie pogoda zapowiada,ale musze wczesniej posprzatac wiec pewnie pozniej gdzie sie wybierzemy,Oli chciala by nad wode i albo nad wode lub na basen na dzialke bo blizej,choc popoludniu chcialam tate wyciognac do marketu,chcialabym sie przejechac nowym autem:-D
a co do przedszkola,to moja tez nie byla na zajeciach adaptacyjnych,bo wtedy bylam na kursie z up,a w ugule u nas to byly 2 godz przez dwa dni,a co do checi Oi do przedszkola to byla chetna aby isc i pierwsze okres w przedszkolu byl ok,choc jak do sali szla poplakiwala,ale jak wracalam po pracy po nia to byla zadowolona

reklama
witam
my caly dzien spedzilysmy na dworze... myslalam ze mala fajnie zasnie a dzis nic z tego..

pogoda byla fajna wiec nowy basen przetestowany, gril zaliczony.

Do góry