reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafi dobrze ze maly juz zdrowy.
Natka ale tam macie piekna pogode.....
Natka ale tam macie piekna pogode.....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
co tutaj taka cisza??
Oli juz wcina koalcje, zaraz ja kapie i klade spac.
rozprawilam sie dzis z lazienka i przedpokojem. i mam na dzis dosyc.
Oli juz wcina koalcje, zaraz ja kapie i klade spac.
rozprawilam sie dzis z lazienka i przedpokojem. i mam na dzis dosyc.
Oliwcia ogląda minimini, zjadła już 4 danonki, pije mleczko. Dopiero jak się Cliford skończy to pójdzie lulać.
Przywieźli mi dzisiaj pralkę. Ale się cieszę :-):-):-) Jest mniejsza od poprzedniej :-) Mam przez to o wiele więcej miejsca w łazience. Ale chyba najbardziej cieszę się z tego, że ma taki szybki 15-sto minutowy program :-)
Ja siedzę sobie z maseczką na twarzy :-)
Przywieźli mi dzisiaj pralkę. Ale się cieszę :-):-):-) Jest mniejsza od poprzedniej :-) Mam przez to o wiele więcej miejsca w łazience. Ale chyba najbardziej cieszę się z tego, że ma taki szybki 15-sto minutowy program :-)
Ja siedzę sobie z maseczką na twarzy :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas a na jaka pralke sie zdecydowalas??
bo chyba gdzies to ominelam.
my mamy pralke 2 lata i wlasneizaczyna sie psuc, tzn pranie sie konczy, wszytko sie wylacza,a te wszytskie swiatelka zaczynaja migac na zmiane.
mloda spi, choc dzis nie bardzo chciala zasnac
bo chyba gdzies to ominelam.
my mamy pralke 2 lata i wlasneizaczyna sie psuc, tzn pranie sie konczy, wszytko sie wylacza,a te wszytskie swiatelka zaczynaja migac na zmiane.
mloda spi, choc dzis nie bardzo chciala zasnac
http://www.bosch-agd.pl/?5=WLX20361PL
już pierze :-) ach, jak fajnie (miałam taką 10-cio czy więcej letnią amicę, więc tak naprawdę jakiej bym nie kupiła i tak bym była zadowolona). Chciałam jeszcze kupić AEG lavamata, ona chyba jest zaraz po MIELE, ale przeważyła jedna rzecz - podobno mają strasznie drogi serwis, no to już nie miałam wyboru. :-)
już pierze :-) ach, jak fajnie (miałam taką 10-cio czy więcej letnią amicę, więc tak naprawdę jakiej bym nie kupiła i tak bym była zadowolona). Chciałam jeszcze kupić AEG lavamata, ona chyba jest zaraz po MIELE, ale przeważyła jedna rzecz - podobno mają strasznie drogi serwis, no to już nie miałam wyboru. :-)
ach - zapomniałabym - dzwonili dzisiaj, że są już meble dla Oliwci. Ale się cieszę, będzie miała śliczny pokoik :-) Na dostawę umówię się na przyszły tydzień a w sobotę jak wrócę ze szkoły to odmaluję pokój Olisi - tak o jakiejś 22 :-) ale co tam, nic mi nie będzie, a ona będzie miała czyściutko i nowiutko :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas pralka fajna)
Oliwcia pewnie bedzie zachwycona nowo urzadzonym pokoikiem
Oliwcia pewnie bedzie zachwycona nowo urzadzonym pokoikiem
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
czyżby ktoś miał dzisiaj urodzinki?????
sto lat, sto lat, wszystkiego najlepszego:-)