reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Phantas :-D:-D:-D

A my po lekarzu jesteśmy prawie zdrowi, obyło się bez antybiotyku, bo nie chciał pakować w Małego znowu te świństwa...

Łeb mnie boli, dostałam @ wrrr...:dry:

reklama
Oliwcia ogląda minimini, zjadła już 4 danonki, pije mleczko. Dopiero jak się Cliford skończy to pójdzie lulać.

Przywieźli mi dzisiaj pralkę. Ale się cieszę :-):-):-) Jest mniejsza od poprzedniej :-) Mam przez to o wiele więcej miejsca w łazience. Ale chyba najbardziej cieszę się z tego, że ma taki szybki 15-sto minutowy program :-)

Ja siedzę sobie z maseczką na twarzy :-)

Phantas a na jaka pralke sie zdecydowalas??
bo chyba gdzies to ominelam.
my mamy pralke 2 lata i wlasneizaczyna sie psuc, tzn pranie sie konczy, wszytko sie wylacza,a te wszytskie swiatelka zaczynaja migac na zmiane.

mloda spi, choc dzis nie bardzo chciala zasnac

http://www.bosch-agd.pl/?5=WLX20361PL

już pierze :-) ach, jak fajnie (miałam taką 10-cio czy więcej letnią amicę, więc tak naprawdę jakiej bym nie kupiła i tak bym była zadowolona). Chciałam jeszcze kupić AEG lavamata, ona chyba jest zaraz po MIELE, ale przeważyła jedna rzecz - podobno mają strasznie drogi serwis, no to już nie miałam wyboru. :-)

ach - zapomniałabym - dzwonili dzisiaj, że są już meble dla Oliwci. Ale się cieszę, będzie miała śliczny pokoik :-) Na dostawę umówię się na przyszły tydzień a w sobotę jak wrócę ze szkoły to odmaluję pokój Olisi - tak o jakiejś 22 :-) ale co tam, nic mi nie będzie, a ona będzie miała czyściutko i nowiutko :-)

reklama
Do góry