reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Kurcze... Dobry pomysł z tą hulajnogą. :tak: :-)

A u Nas podania do przedszkoli też się składa osobiście,ale dopiero od 1. kwietnia - o internetowych wnioskach nie słyszałam. :no:

Agutka to dlatego że nie wszystkie miasta mają taki sposób składania papierów. Najpierw kilka lat temu (chyba dwa) miało jakieś miasto na północy kraju. w zeszłym roku przyszło to do wawy. Normalnie pogryzę dziś ten komputer = strona biura edukacji non stop się zawiesza. Szperałam wszędzie - znalazłam nawet jakie jadłospisy powinny byc w przedszkolach, jakie sale i place zabaw a tego nie mogę znaleźc....

reklama
znalazłam znalazłam !!!- chyba zagram w totolotka - kosztowało mnie to tylko jakieś dwa tygodnie życia (skrócone poprzez przeklinanie i wkurzanie się) no to tylko czekam do 13 i zobaczymy ile godzin zajmie mi wypełnienie tego wniosku - najpewniej strona znów się zawiesi bo takich jakich jak ja rzuci się tysiące.

Czechow napewno sie uda.

ja mam jeszcze kilka dni bo dopiero po 1 kwietnia wydaja wnioski, jedno przedszkole wydaje od 20 marca i tam sie wybieramy po wniosek bo te mamy wmaire blisko.

mala odpoczywa, ja siedze z druga kawka.

u mnie się zachmurzyło :-(

czechow - przesadziłaś z tym linkiem - ja jestem w pracy i z koleżanką śmiejemy się na głos :-D:-):-D

reklama
Do góry