reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
aha, no fakt.
wazne ze wieczorem Zuzia bedzie u dziadkow a wy spokojnei pomalujecie.
Oliwia poszla sie polozyc, wyglada na spiaca,pewnie przez ta pogode

Zuzia dzisiaj ma nockę z Dziadkami. :-) :-D Ciekawe,o ktrej im zaśnie. :-p

U Nas też dziś taka pogoda,że nawet nie wiem,czy na spacer pójdziemy,bo ciągle kropi i w ogóle jakoś tak szaro - buro jest. :baffled:

A my też mamy w planie malowanie tylko farby musimy odebrać, bo już wszystko jest wybrane, została nam kuchnia, przedpokój i nasz pokój. Chcieliśmy zrobić przed urodzinami, ale na pewno się nie wyrobimy, bo ja jeszcze chciałam pare reflektorków dorobić, dwa przy ziemi w przedpokoju dwa w przy naszym łóżku wiec to nie takie łatwe.

ja chcę wiosnę!!!!

mamo Julci udanej imprezki córeczki :* :)))

reklama
a my nie mamy ani obiadu ani pomysłu na niego:dry:
i nic mi się nie chce, siadłam bo podłoga schnie ale ogolnie kijowy dzien przez ta pogode:baffled:
a my dzis wieczorem(ewentulanie jutro rano juz do Poznania takze tylko to mnie pociesza;-))

Mamo Julci udanej imprezki;-)

Do góry