reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej wszystkim. ;-) Rosołek się gotuje,chatka na błysk wysprzątana,więc czas na drugą kawusię. :-)

Ściany załatane,kredki z nich pozmywane,więc jutro ruszamy w końcu z malowaniem pokoju. :-D :tak:

Aguś,do przedpokoju kupiłam farbę Dekoral - 2,5litra i zapłaciłam 36zł,a do pokoju farbę Colours - 5litrów i zapłaciłam 60zł. :tak: ;-) I obydwie są akrylowe i mega wydajne. ;-) Tzn. ta przedpokojowa taka była,a zobaczymy jutro,jak wyjdzie z tą pokojową. :tak: :-p

ja tez sie witam;-)
my już zaliczyliśmy zakupy i sprzatanie, czekam teraz na kumpele bo ma wpasc z synkiem...

Agutka ja tez mam soczysty pomarancz-uwielbiam ten kolor, bardzo optymistycznie mnie nastraja...kiedys czytalam taki artykul o kolorach i faktycznie duzo jest w tym prawdy ze wesole kolorki poprawiaja samopoczucie:tak:

Cześć Marta. ;-) Mi też straaaaaasznie podobają się pomarańczowe ściany. :-D Więc z pokojem problemu nie miałam. :-p Tylko szukałam takiej odpowiedniej pomarańczki. :-D Mam nadzieję,że na ścianie wyjdzie równie ładna,jak na próbce. ;-)

mnie nie było bo przyszła kumpela z synkiem a teraz zamiast sie delektowac kawą latam i sprzątam bo mam pobojowisko w domu, jej mały jest jeszcze na etapie "wszystko na podłoge(ciastka, chrupki, zabawki itd"):sorry2: a zaraz ma przyjść szwagier a później moja mami:happy:

reklama
dzień dobry

ja tylko na chwilkę

pralki wciąż nie wybrałam - o zgrozo :-(
sztućcy nie kupiłam bo mi wciąż ze sklepu nie odpisują :-(

a tak w ogóle to mam atak rwy kulszowej i się ruszać nie mogę :-( boli jak cholera - dlatego tylko na chwilę.
Byłam z tym u lekarza, dostałam jakieś bardzo silne leki przeciwbólowe i zwiotczające a jak nie pomogą to w poniedziałek na zastrzyk :crazy:

Agutka - jak pomalujecie to poproszę foto, bo jakoś nie wyobrażam sobie pomarańczowych ścian :-)

Do góry