reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziewczyny, Cara - kupił jej lapkę, czy to ważne jaką?? Dajcie spokój, jak pan będzie chciał to mu niech odda, a jak nie to nie. Bo niby dlaczego??
Ja dwa razy tak wszystko swoim byłym oddawałam. Teraz już nic bym nie dała - po tym jak usłyszałam, że dawca mi przecież mieszkanie zostawił - wyobrażacie sobie?? MOJE, MOJE mieszkanie mi zostawił - gdy to usłuszałam to całe osiedle słyszało mój śmiech :-) - tak więc - gówniany, nie gówniany - mało miejsca zajmuje :-)

Krótko, zwięzle i na temat...
Ojcu małego zareczynowego pierscionka nie oddałam bo nie chciał... Nie to nie prosic sie o zabrane tego nie bede...

Wczoraj NIESTETY spotkałam W z ta jego dziewczyna na miescie... Spojrzal na mnie, odrwocil głowę i przeszedł tuz obok mnie!!!
Ja dumnie glowa do góry i uśmiech od ucha do ucha!
Ale mimo to wszystko sie we mnie gotowalo, zeby mu tak strzelić w pysk... Ale ręki szkoda na takiego smiecia... No i po co ma wiedziec, co ja czuje i mysle o nim?
Zycie samo się zemsci ;-)

Moje książątko :-)

Czy TAKA dziewczyna nie znajdzie faceta? ;-)

reklama
Witam i ja z rana.
Cara widze,że nadal tatuś i jego zachowanie na tapecie- a już myślałam,że historia przeszła do lamusa...

witam :)
Mamo Julci dawno cie u nas nie bylo...

my dzis bylysmy na dlugim spacerku, ja zdazylam sie poopalac i bylam na kawie z kolezanka.
pogoda robi sie coraz fajneijsza...

czesc dziewczyny
ja jak zawsze zapracowana i nie mam zbytno czesto wchodzic
za to jak chcialam w piatek to byla awaria:angry::angry::angry:

MAMAJULCI powodzeniaprzy badaniach:-D

CARA twoje zycie toczy sie tylko kolo jakis kolei,ktorzy nie maja nic w glowie
lepiej daj sobie z takimi balwanami spokuj
bo ten W taki zakochany i zostawial cie z dwa razy czy raz bez roznicy
zajmnij sie synek,ktory na pewno ci bardzo potrzebuje
a nie rzucaj sie ja jakis frajerow,aby tylko z kims byc
nie warto szukac na sile
a wlasciwy gosciu sam sie znajdzie z uplywem czasu
popatrz Tafojka z dwojka malych dzieci
co sadzila,ze nikt z nia i malymi nie bedzie chcial sie zwiazac
znalazla fajnego wartosciowego faceta i jest szczesliwa
wiec wszystko jest mozliwe tylko nie ma sile

Cześć Wszystkim. :-)

Wczoraj zaliczyliśmy miły spacerek,a po nim zabraliśmy się za pieczenie ptysi z bitą śmietaną - mniaaaaaaam! :-) :-) :-) I przepis jaki prosty! :-D
Zuzia zasnęła po 20,a My jakoś przed 22. :sorry2: :szok: :-p
W nocy Dzidziolinka do Nas przyszła spać,hehehe. :-D Wgramoliła się w środek i tak spalismy sobie do rana. :-D Ciasno,bo ciasno,ale jak przyjemnie! :-D :tak: :tak: :tak:

Zajrzę później,jak dam radę,bo teraz czeka mnie sprzątanie. :dry: :sorry2: :-p

Miłego dzionka! ;-)

reklama
Do góry