reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tafojka daj znac po lekarzu, mam nadzieje ze nic powaznego ale tak to zawsze jest ze juz jak jedno zacznie chorowac to chwila i cala reszta sie meczy:-(
no i ile te leki kosztuja to juz nie komentuje:baffled:

Olka no ostatnio wysyla kase w miare regularnie i zanim umowilam wizyty zapytalam go czy da n tych lekarzy no bo ja nie mam z czego przeciez...

ok zmykamy na zakupy o jeszcze zupke trzeba zrobic;-)

reklama
Martucha mojego ex nei interesuje nawet to czy mloda ma co jesc, a codopiero wizyty u lekarza.
mi tez sie podobaja takie krotkie wlosy, ja w sumie to duzo dluzszych nie mam.
a w atkiej fryzurce to musialambym ciagle wlosy prostowac bo moje to jest jeden totalny nielad.

a tak wogole dziewczyny to u nas sporo sniegu przez noc nasypalo, ogolnei pogoda taka sobie.
ja czekam na mojego brata, bo ma znow przymusowy urlop i posiedzi chwile z mloda jak pojade do urzedu pracy.

Czesc kochane!

U mnie totalny brak czasu na cokolwiek!
Zwłaszcza od kiedy zmieniłam pracę.
Teraz każda wolna chwile poświęcam małemu ;-)

U mnie ogólnie to ok :-)
Wszystko sie układa po mojej myśli...

Mam teraz 3 dni wolne - dopadła nas jelitówka więc trochę się meczymy wszyscy w domu...

Taka mała zmiana wyglądu ;-)...
Buziaczki!!

Hej. ;-)

Zuzia już śpi. :-) U Nas cały czas sypie śnieg. :sorry2: Kurde,poszłabym z Zuzią dziś na sanki,ale jak tak dalej będzie wiało i sypało,to znowu cały dzień spędzimy w domu. :angry: :dry:

Tafi,rewelacyjna zmiana! :tak: :tak: :tak: A co Tomaszowy na to? :cool2: :-p

a w atkiej fryzurce to musialambym ciagle wlosy prostowac bo moje to jest jeden totalny nielad.

Ja tak samo. :dry: Kurde,zrobiłabym sobie coś z tymi włosami,ale te układanie później mnie przeraża i dlatego sobie daruję. :baffled:

Cierpie osttanio na chroniczny brak czasu ;-/...
Niestety...

Ale W sprezentowal mi laptopa na walentynki (dziwny i malo romantyczny prezent ;-/), wiec jak tylko doczekam sie internetu bezprzewodowego, to bede tutaj zagladac wieczorami jak maly bedzie spal :-)

Tafojka sliczna fryzurka ;-)
Tak jak i moja ;)

reklama
W to ten u ktorego mielismy (mamy?) zamieszkac...
Czas pokaze co to bedzie...
Narazie ma w planach zakup dla nas wiekszego mieszkania, zebysmy nie gniezdzili sie w kawalerce ;-)...
Kochany facet... I w koncu sie stara i pokazuje, ze mu na nas zalezy...
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pozyje zobacze co to będzie dalej...

A "ojciec"... Nie ma pracy, nie interesuje sie malym, znowu nie placi... I ponoc wyjezdza do holandi pracowac... :-/.... wtedy to juz pewnie wogole nie zobacze pieniedzy ;-/...

Do góry