reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Oli juz spi,usnela mi marudna na raczkach
zmeczona po calym tygodniu
dzis jeszcze zajnowalam sie przez 3 godz kolezanki malym
ale sie Olusia o Maksicha troszyla
a jak jej powiedzialam,ze nie wniose ja na 4 pietro
to powiedziala,ze Maksio jest malutki on musi na raczkach

Martucha fajnie spedzilas czas:-D

reklama
no i ja sie witam wieczorem:)

wlasnie skonczylam wycierac podlogi, bylam z oli na dlugim spacerku,a pozniej wyskoczylam na solar..
w miedzyczasie mloda miala z dziadkiem zupe robic na jutro. no i dziadek nie zauwazyl jak jej butelka coli wyleciala z rak, oczywiscie odkrecona...
troche sie lepilo ale juz ok:)

mloda spi juz gdzies od godziny:)
Martucha ty to masz fajnie z tymi siostrami:)

Natka sukienka bomba.

Aga super zdjecie i jakie slodkie minki maja:-)

Olka no moje siostry to moje najlepsze przyjaciolki, uwielbiam spedzac z nimi czas i nie wiem co bym bez nich zrobila;-)
jutro tez razem wybieramy sie do rodzicow rano i pozniej na zakupy. musze tez na solar skoczyc bo sto lat nie bylam.

spicie juz? bo jak tak to i ja sie klade

dzien dobry:-)

a ja juz
i korzystam poki lapik wolny:tak:
hehe marta a ja właśnie wczoraj byłam na solarku az mnie buzka piecze ale ja lubie czuc ze się opaliłam...
u mnie ostatnio siorka z mamą urzedowała.... siorka przyjechala juz przed to se razem zjadłyśmy a pozniej pojechaa po mame do pracy i sciągnęłam je na kolacje - a robilam pizze:tak::-p - pozniej jeszcze lody--- i jakoś mijają samotnicze wieczorki:tak:
a wczoraj m juz wrocił ale wiecie................. nie potrafie się nawet cieszyc bo wiem ze znowu wyjezdza i to pobyt bez terminu powrotu...

dobra bo maly na reku mi obwisł i paluszkem malutkim coś tu usiłuje:confused:

milego dnia

czesc sobotnio i zmykam do rodzicow;-)

hana zawsze mozecie sie przeniesc do gorzowa:-p
bedziemy shopingowac i opalac sie razem:-)

milego dnia mamuski!

Czesc
moja wstala przed 7 jak zwykle jej sie to zdarza w sobote
wczoraj tak ucieklam,bo Oli zaczela plakac i nie moglabym ja spokolic
w koncu przytulila sie do mnie i usnela,a ja z nia

a teraz ide troche posprzatac i zakupy zrobic
bo nie bedzie co dzis i w niedziele naobiad hihi

mi by sie solareczka i fryzjer przydala
ale nie ma kiedy sie wybrac
w przyszym tyg moze mi sie udac
w czw nie ide na ang

reklama
hana to mam nadzieje ze sie spotkamy:tak:

a my do 15 bylismy u mamy, pozniej spacer ale jakos tak szaro-buro to wrocilismy i upieklismy pyszne ciasteczka z marmolada i jabłkami:-)
a teraz dalej bawimy sie w dom:-D

łapcie troche do wieczornej herbatki:-p

Do góry