reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a macie nie bede taka:-p
my uwielbiamy carte dor milka:-) pychota

Olka ja po mojej imprezce mam dosc na caly rok ale bylo warto

Olka bo sa przepyszne:-p a w netto maja duzo taniej niz np w Bomi czy w Piotrze i Pawle, my tam zawsze kupujemy:tak:

a ty chcesz Oliwke dac teraz od wrzesnia do przedszkola? zapisywalyscie juz sie gdzies?bo tak ostatnio zastanawialam sie kiedy to trzeba i w ogole....

agutka a jak u was z tymi zajeciami co chcialas Zuzke zapisac?

Marta,wypełniłam wniosek. :-) I zapisałam Zuzię na popołudniową grupę (od 15 - 19),z tego względu,że Ona jeszcze do południa śpi. ;-) Ponoć było bardzo dużo chętnych,ale na tę grupę poranną,no i musieli na popołudnie poprzerzucać,a nie wszystkim rodzicom to odpowiada. ;-) W tym tygodniu ma być jeszcze zebranie z rodzicami dzieci,które zostały przyjęte i jeśli komuś nie będzie odpowiadała ta popołudniowa grupa,to Zuzia ma bardzo duże szanse. :-)

Martucha musze ja dac do przedszkola, chociaz ona jak narazie jest na nie, no ale sadze ze jak zacznie chodzic to zmieni zdanie.

u nas w przedszkolach zapisy sa w kwietniu.

dobra dziewczyny ja uciekam do lozka.

dobranoc

no wszędzie lody i lody a ja sama w łózeczku:rofl2:
no dobra... juz nie będę=== ale juz na kwieniówkach mi sama narobili:-p
no a juz myslalam ze bede miala jakies zajecie!!!
hana a na dlugo przyjechal tu do pracy??
?
eeeeeeeeeeee no nigdy nie wiadomo:sorry2::confused: dzis juz np imprezuje kurna - jeszcze mi zboczy z toru;-) a na jak długo to nie wiem... to niby awans ale jak WYYYYBUDUJĄ :-D autostrade to będzie w domku z nami mieszkał i dojezdzal:tak:

kurka cos mi apetyt słuzy ---- chyba zajadam samotność:dry:

Aga byloby super, ja chyba nawet bym wolala takie godziny bo Niko tez spi w poludnie, poza tym rano pewnie nie chcialoby nam sie wstawac:-p
ale w sumie to nie dostalyscie sie na te popoludnie i teraz Zuzia moze wskoczyc jak ktos zrezygnuje czy jeszcze nie bylo wynikow?

Marta,no właśnie się nie dostała na pierwszy rzut,bo było strasznie dużo podań dzieci z okolicznych wiosek,no,a te miały pierwszeństwo. ;-)
A ta poranna grupa jest od 10 - 14,czyli to są praktycznie Zuzi godziny spania. ;-)

reklama
zaczytlam sie o niejadkach i nie zauwazylam posta:-p
agutka to zycze wolnego miejsca:-D
zmykam spac bo pewnie i tak juz spicie, do jutra!

Do góry