reklama
witam
mnie też Mikołaj nei porwał - ja mam szkolny weekend :-( :-(
Oliwcia śpi dzisiaj u babci, teraz jeszcze jest u swojego chrzestnego - zabrał ją w dzień na bajki i jeszcze ich nie ma :-) To dobrze, bo po powrocie ze szkoły miałam czas na prasowanie i na długą kąpiel :-)
Ale faktycznie - pusto tu dzisiaj
mnie też Mikołaj nei porwał - ja mam szkolny weekend :-( :-(
Oliwcia śpi dzisiaj u babci, teraz jeszcze jest u swojego chrzestnego - zabrał ją w dzień na bajki i jeszcze ich nie ma :-) To dobrze, bo po powrocie ze szkoły miałam czas na prasowanie i na długą kąpiel :-)
Ale faktycznie - pusto tu dzisiaj
No normalnie jestem w szokugdzie sie towarzystwo podzialoJa juz na nogach:-(masakrycznie sie czuje,ale przeciesz Kacper nie rozumie ze mamusia do 3 balowalano narazie powiem tylko ze blo lepiej niz fajniea zdjecia i reszta szczegolow jak dojde do siebie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry dziewczyny
Niunia super ze bal sie udal
Niunia super ze bal sie udal
Witam witam Was Panie... ;-)
Najlepsze z dzisiejszego dnia jest to, że przespałem moment w którym ogłoszono kilka dni temu, że pobór jest zawieszony i wszystkie wcielenia zostały cofnięte... Dopiero dzisiaj to przeczytałem... I się zdziwiłem... :-):-):-) Ponoć w Sejmie głosowano i 404 posłów było za, nikt się nie wstrzymał i nikt nie był przeciw... I teraz jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za jakiś czas będę ze Służb Mundurowych...
No i najważniejsze wczoraj spędziłem cały dzień z Nicole... ;-);-);-);-);-) i się bardzo cieszę z tego czasu... :-):-):-)
Miłego dnia dziewczyny...
Najlepsze z dzisiejszego dnia jest to, że przespałem moment w którym ogłoszono kilka dni temu, że pobór jest zawieszony i wszystkie wcielenia zostały cofnięte... Dopiero dzisiaj to przeczytałem... I się zdziwiłem... :-):-):-) Ponoć w Sejmie głosowano i 404 posłów było za, nikt się nie wstrzymał i nikt nie był przeciw... I teraz jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za jakiś czas będę ze Służb Mundurowych...
No i najważniejsze wczoraj spędziłem cały dzień z Nicole... ;-);-);-);-);-) i się bardzo cieszę z tego czasu... :-):-):-)
Miłego dnia dziewczyny...
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas no nareszczie
super, teraz bedzie Ci lepiej
a my po obiadku, Oliwka poszla sie polozyc.
super, teraz bedzie Ci lepiej
a my po obiadku, Oliwka poszla sie polozyc.