reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
melduję, że nie jestem porwana ;-), choć ledwo żyję,
próbuję ratować tegoroczne pierniczki, za ciepłą masę miodową wlałam i wszystko popłyneło, próbuję studzić, mam nadzieję, że chociaż się zrobić dadzą :-D.

witam

mnie też Mikołaj nei porwał - ja mam szkolny weekend :-( :-(

Oliwcia śpi dzisiaj u babci, teraz jeszcze jest u swojego chrzestnego - zabrał ją w dzień na bajki i jeszcze ich nie ma :-) To dobrze, bo po powrocie ze szkoły miałam czas na prasowanie i na długą kąpiel :-)

Ale faktycznie - pusto tu dzisiaj :baffled:

No normalnie jestem w szoku:szok:gdzie sie towarzystwo podzialo:confused:Ja juz na nogach:-(masakrycznie sie czuje,ale przeciesz Kacper nie rozumie ze mamusia do 3 balowala:-Dno narazie powiem tylko ze blo lepiej niz fajnie:tak:a zdjecia i reszta szczegolow jak dojde do siebie:blink:

Witam witam Was Panie... ;-)

Najlepsze z dzisiejszego dnia jest to, że przespałem moment w którym ogłoszono kilka dni temu, że pobór jest zawieszony i wszystkie wcielenia zostały cofnięte... Dopiero dzisiaj to przeczytałem... I się zdziwiłem... :-):-):-) Ponoć w Sejmie głosowano i 404 posłów było za, nikt się nie wstrzymał i nikt nie był przeciw... :tak::tak::tak::tak: I teraz jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za jakiś czas będę ze Służb Mundurowych...

No i najważniejsze wczoraj spędziłem cały dzień z Nicole... ;-);-);-);-);-) i się bardzo cieszę z tego czasu... :-):-):-)

Miłego dnia dziewczyny...

reklama
Do góry