reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Baśki wszystkiego najlepszego:-D

Załączniki

• bukiet roz.jpg
    bukiet roz.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 21
Wszystkim Basiom Wszystkiego najlepszego

zdradzę tylko, że Basia80 to nie tylko imieniny ma dziś :-).

z5187946X.jpg

tort1gq0.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć - nie mam weny, nie wiem dlaczego bo humorek mi dopisuje

A dla wszystkoch Basieniek obchodzących dziś imieninki mam kwiatuszka.

Wszystkiego najlepszego

Dzien dobry:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BASI J. I BASI80:tak:

Filmu nie obejrzalam do konca:-Dtroszku sie jednak balam:-p

a wogule to dobrze ze jest niezapominajka na nk bo zapomnialam ze jutro moj D ma urodziny:-p:-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
humor już lepszy, wystarczy jeden sms :-)

Mówiłam Wam, że od godziny prasuję?
Wieczorami jakoś mi to nie wychodzi, bo chcę z Wami posiedzieć a poza tym po prostu po całym dniu z bliźniakami nie mam na to siły a teraz jest fajnie, bo Maluchy mi pomagają:-)

Co dzisiaj serwujecie na obiad? Ja mam od wczoraj kalafiorową więc to dzieciakom a od poniedziałku jestem zwolniona z obiadów, bo Tomka nie ma a ja dla siebie samej nie gotuję:blink:;-)

Dobra wracam do prania :happy2:

reklama
bardzo dziękuję za życzonka :-)

mnie boli gardło , prawy węzeł :-( śliny nie mogę przełykać , chyba sobie antybiotyk zapodam :crazy:

CARA już rzuciłaś pracę czy jeszcze sie wachasz ? a jak na ten pomysł zaopatruje sie rodzina ?
swoją drogą jak noce Adaś ma takie kiepskie to cięko będzie Wam się spokojnie dotrzeć , facet zmęczony po całym dniu nauki i pracy w nocy chciałby odpocząc a to nie będzie takie łatwe in szybko mogą zaczać się nieporozumienia

więcej nie pamiętam :happy:

Do góry