reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzine dobry
a my dzis juz w czeladzi, majka spi, oli oglada bajke co chwile mi tutaj zagalda.
a my dzis juz w czeladzi, majka spi, oli oglada bajke co chwile mi tutaj zagalda.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Basiu duzo zdrowka dla syna.
ide sobie zrobic kawe i wracam
ide sobie zrobic kawe i wracam
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry. ;-)
Wczoraj,jak G. wrócił z pracy,to sobie pogadaliśmy i kurde przed 3 poszliśmy spać! A o 6 Zuzia zrobiła Nam pobudkę.
Dziś G. ma wolne,więc mnie tu nie będzie raczej. :-) Teraz poleciał do lekarza i do miasta po coś,ale nie chciał powiedzieć po co. Przy okazji ma mnie zaopatrzyć w aptece,bo od wczoraj jestem mega pociągająca (oczywiście tylko katarowo ).
Idę ogarnąć dom. Miłej środy! :-)
Wczoraj,jak G. wrócił z pracy,to sobie pogadaliśmy i kurde przed 3 poszliśmy spać! A o 6 Zuzia zrobiła Nam pobudkę.
Dziś G. ma wolne,więc mnie tu nie będzie raczej. :-) Teraz poleciał do lekarza i do miasta po coś,ale nie chciał powiedzieć po co. Przy okazji ma mnie zaopatrzyć w aptece,bo od wczoraj jestem mega pociągająca (oczywiście tylko katarowo ).
Idę ogarnąć dom. Miłej środy! :-)
cześć Ollka, cześć J@god@:-) cześć Agutka
ja już robię obiad dla dzieciaków, posprzatane mam mieszkanko i czekam jak Agnieszka (opiekunka) przyjdzie.
Muszę Wam powiedzieć, ze trafiłam z tą dziewczyną, daje korki z angielskiego Fiodorowi prawie za darmo, jest bardzo miła, dzieci są zadowolone, bo im rysuję i się z nimi bawi, jest bardzo fajna
ja już robię obiad dla dzieciaków, posprzatane mam mieszkanko i czekam jak Agnieszka (opiekunka) przyjdzie.
Muszę Wam powiedzieć, ze trafiłam z tą dziewczyną, daje korki z angielskiego Fiodorowi prawie za darmo, jest bardzo miła, dzieci są zadowolone, bo im rysuję i się z nimi bawi, jest bardzo fajna
Tafojka do pracy wyruszasz czy coś przegapiłam? Dobra niania to skarb .
nie, idę do fryzjera :-)
Znaleźliśmy nianie pare tygodni temu, po to by przychodziła do nas dorywczo, żebym w końcu mogła gdzieś pójść sama na zakupy, bo gdy zimno i brzydko to jestem uziemiona, a przede wszytskim chcieliśmy znaleść osobę, która przypilnuje maluchów gdy śpią, bo my też chcemy czasem wyskoczyć do kina, do knajpy, na kolację.;-);-);-)
reklama