reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
BasiaJ lepiej teraz nie wiem jak u was, ale u nas bardzo szybko kończą się kontrakty na nfz u alergologów :baffled:. No i dobrze znaleźć dziecięcego alergologa.

Dzień dobry. ;-) :-D

Wczoraj,jak G. wrócił z pracy,to sobie pogadaliśmy i kurde przed 3 poszliśmy spać! :szok: :eek: A o 6 Zuzia zrobiła Nam pobudkę. :confused2: :-p

Dziś G. ma wolne,więc mnie tu nie będzie raczej. :sorry: :-) Teraz poleciał do lekarza i do miasta po coś,ale nie chciał powiedzieć po co. :dry: :sorry: :szok: Przy okazji ma mnie zaopatrzyć w aptece,bo od wczoraj jestem mega pociągająca (oczywiście tylko katarowo :-p). :baffled:

Idę ogarnąć dom. :-p Miłej środy! :-)

cześć Ollka, cześć J@god@:-) cześć Agutka :)

ja już robię obiad dla dzieciaków, posprzatane mam mieszkanko i czekam jak Agnieszka (opiekunka) przyjdzie.
Muszę Wam powiedzieć, ze trafiłam z tą dziewczyną, daje korki z angielskiego Fiodorowi prawie za darmo, jest bardzo miła, dzieci są zadowolone, bo im rysuję i się z nimi bawi, jest bardzo fajna :)

Tafojka do pracy wyruszasz czy coś przegapiłam? Dobra niania to skarb :tak:.

nie, idę do fryzjera :-)
Znaleźliśmy nianie pare tygodni temu, po to by przychodziła do nas dorywczo, żebym w końcu mogła gdzieś pójść sama na zakupy, bo gdy zimno i brzydko to jestem uziemiona, a przede wszytskim chcieliśmy znaleść osobę, która przypilnuje maluchów gdy śpią, bo my też chcemy czasem wyskoczyć do kina, do knajpy, na kolację.;-);-);-)

reklama
Do góry