reklama
VeryAnka który masz? Taki zwykły elektroniczny czy ten bezdotykowy? Bo przymierzam się do zakupu bo mój ma słabe baterie a był taki reklamowy bez możliwości wymiany baterii wiec teraz trzeba pomyśleć nad innym... A produkty z chicco są u mnie górą więc może i po termometr tej firmy siegnę
A co do listy to dodałabym jeszcze coś do opalania, zeby nam sie maluszek nie spiekł za bardzo no i coś na komary bo wiadomo, wieczorami siedzi sie na dworze a komary nie oszczędzają nikogo... Szczególnie żel na komary polecam, szybko sie rozsmarowuje, lepiej niż kremy i szybciej, bo wiadomo ze dziecko nie ma czasu czekać aż sie wchłonie i dobrze rozsmaruje Pielęgnacja dziecka i higiena > Produkty sezonowe
A co do listy to dodałabym jeszcze coś do opalania, zeby nam sie maluszek nie spiekł za bardzo no i coś na komary bo wiadomo, wieczorami siedzi sie na dworze a komary nie oszczędzają nikogo... Szczególnie żel na komary polecam, szybko sie rozsmarowuje, lepiej niż kremy i szybciej, bo wiadomo ze dziecko nie ma czasu czekać aż sie wchłonie i dobrze rozsmaruje Pielęgnacja dziecka i higiena > Produkty sezonowe
basia_paw
Fanka BB :)
pojechaliśmy i wróciliśmy, Mały miał problemy z brzuszkiem ale po probiotyku przeszło, dobrze że kupiłam, a na opalanie to też koniecznie, szczególnie przy takiej słonecznej pogodzie, niestety nie wzięłam nic na komary w efekcie wszyscy jesteśmy w kropki ;/
basia_paw
Fanka BB :)
to miłego wyjazdu, my też jeszcze planujemy zrobić krótki wyjazd na jeden dzień, apteczka uzupełniona we wszystko co potrzebne, szkoda tylko że takie upały i boję się ją trzymać w samochodzie przez cały dzień, nie wiem jak to zniesie probiotyk bo chyba nie wskazane są wysokie temp?
Podziel się: