reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co warto przeczytać i obejrzeć - czyli dobra książka i film:)

Jestem za osobnym wątkiem :tak:

Ja bardzo polecam: "Spalona żywcem"
Spalona żywcem - SOUAD (876887172) - Aukcje internetowe Allegro
Historia prawdziwa .

Czy saga ludzi lodu jest warta przeczytania?

Mi osobiście bardzo się podobała, wciągająca potrafiłam czasami przeczytać całą książkę w jeden dzień. A resztę tygodnia z niecierpliwością czekać na następną bo wychodziły 1 na tydzień

Miałam podobnie jak darina :-):: czytałam jednym tchem :-D Jak dla mnie rewelacja :-)

reklama
Saga Ludzi Lodu jest świetna:tak: Już dawno nie wciągnęła mnie tak żadna książka.Czytam już trzecią część i na pewno przeczytam wszystkie:tak: Jak tylko zaczynam czytać to nie mogę się oderwać:tak:

jeśli jest więcej mam chętnych na utworzenie osobnego wątku w który mogłybyśmy sobie odsprzedawać książki i takie tam to poproszę bardziej kompetentną osobę o założenie nowego wątku bo ja raczej nie dam rady

Lekka książka " Klub mało używanych dziewic", którą przeczytałam kilka miesięcy temu, a teraz czytam kontynuację "Dziewice do boju", jest jeszcze 3 część. Monika Szwaja- autor

Lekka książka " Klub mało używanych dziewic", którą przeczytałam kilka miesięcy temu, a teraz czytam kontynuację "Dziewice do boju", jest jeszcze 3 część. Monika Szwaja- autor
Tez czytałam wszystkie części i bardzo polecam:)

Poza tym jeszcze dwie: "Kuźnia na rozdrożu" i dalsza część którą własnie czytam "Kuźnia głupców" Ewy Siarkiewicz

Fifi dostal kiedys dwa tomy Mikołajka, wieczorem strasznie chciało mi sie czytać i zaczęłam czytać:sorry2: śmiałam sie jak cholibka!!!! super ksiązka!!!! zwłaszcza jak ma sie juz dziecko i sobie można wyobrazić co taki szkrab tak na prawde przezywa:-D:-D:-D:-Dpolecam wszystkim rodzicom!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry