reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co sie dzieje???

Martynaa witam ponownie i u nas wlasnie zaczelo sie to samo:baffled:, mysle ze po prostu brakuje jej mamusi do przytulania albo u nas to moze sprawa zabkow bo moja ma skonczone 7 m-cy i nadal nic:no:.Mi wyszedl pierwszy w wieku 9 podobno ale ja mam sposob na mala bo troszke sie przyzwyczaila ze dostaje butle tak jak twoja o 19 i zasypia przy butli na moich kolanach:tak:, Wiec dzis byla zamiana i butla byla poznym popoludniem, kolacyjke zjadla o 18 a zasnela w lozeczku sama. Oczywiscie nie obylo sie bez wrzaskow i placzu ale ten placz to ze zlosci ze jej nikt nie wezmie na raczki:-)
dalam rade i mala smacznie spi juz od godzinki;-)

reklama
Mysle ze bedzie dobrze:tak:ja przez ten czas troche wiecej mala przytulalam ,mimo iz poswiecam jej max uwagi to teraz staralam sie ja jeszce troche wiecej, przytulac i wydluzylam troche popoludniowy spacer,moze to pomglo..a co do zabkow to czytalam ze to dziedziczne,u nas sie sprawdzilo bo mezowi i mi zabki wyszly w 6m i rowno w dzien skonczenia 6m Oliwce zaczely przebijac sie 2dolne jedynki na raz:tak:teraz czekamy na kolejne i oby mniej bolalo:sorry2:pozdrawiam

Do góry