reklama
eeeeeeeeeeeeCzesc dziewczyny jestem 35 tyg. ciąży i nadal nie mamy wybranego imienia dla naszego drugiego synka. Pierwszy ma na imię Mike też mało znane. Teraz bardzo podoba nam się imię Amadeusz, ale rodzina i znajomi uważają ,ze tym imieniem skrzywdze naszego skarba!!! Co wy sądzicie o tym imieniu? Pomóżcie!!!
sydtamara11
Zaciekawiona BB
troszkę dziwne to imię i możesz skrzywdzić tym swojego synkaCzesc dziewczyny jestem 35 tyg. ciąży i nadal nie mamy wybranego imienia dla naszego drugiego synka. Pierwszy ma na imię Mike też mało znane. Teraz bardzo podoba nam się imię Amadeusz, ale rodzina i znajomi uważają ,ze tym imieniem skrzywdze naszego skarba!!! Co wy sądzicie o tym imieniu? Pomóżcie!!!
eh troszkę go poszkodujesz tym imieniemCzesc dziewczyny jestem 35 tyg. ciąży i nadal nie mamy wybranego imienia dla naszego drugiego synka. Pierwszy ma na imię Mike też mało znane. Teraz bardzo podoba nam się imię Amadeusz, ale rodzina i znajomi uważają ,ze tym imieniem skrzywdze naszego skarba!!! Co wy sądzicie o tym imieniu? Pomóżcie!!!
florence_doughter
Fanka BB :)
znam Amadeusza, nie wygląda na skrzywdzonego. Jeśli tylko będziecie go kochać, to nie skrzywdzicie.
reklama
Zani2407
Fanka BB :)
Szczerze to nie zauważyłam żeby TYLE było tych dzesik i brajanow...nikogo o tym imieniu nie znam hmmm myślę to trochę powiedzenie na wyrostHmm ja nie jestem zwolenniczką ''nietypowych'' imion. Aczkolwiek też borykam się z problemem imienia dla córki i popatrz: miałam podejście ''nie chcę żeby córka miała pospolite imie''. Pewnego dnia moja przyjaciółka powiedziała mi : ''czy nie uważasz, że w dzisiejszych czasach, wśród tych wszystkich dżesik i brajanów takie imie jak twoje(Kasia) czy moje (Iza) byłoby rzadkością i na dodatek ładne ? Dało mi to do myślenia... Pozdrawiam