reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Cos ty moj maz mnie przetransportowal, bo sama nie dalabym rady z mala walizami, wozkiem, nosidelkiem i kartonami ;-) niestety wraca pod koniec pazdziernika i zostane sama, ale przyjedzie na swieta. dom caly czas wynajmujemy, bo juz mamy tam wszystkie graty ;-) niestety nikt tam nie mieszka przez ten miesiac no ale nie bylo sensu przenosic tych wszystkich rzeczy do znajomych i znow wynajmowac w listopadzie.
kachasek
matka-wariatka :)
betigola wkleję ci link do stronki na której jest formularz do wydrukowania przy poszukiwaniu niani, może ci się przyda
hmmm nie mogę linka bo trzeba się zalogować
wkleję formularz (może mnie nie zlinczują) to ze str ABC Dzieci: Przebieg rozwoju dziecka od 0 do 1 roku, wzrost, rozwój i zdrowie niemowlęcia
najlepiej się zarejestruj, będziesz miała też info o rozwoju dzidziusia itp
hmmm nie mogę linka bo trzeba się zalogować
wkleję formularz (może mnie nie zlinczują) to ze str ABC Dzieci: Przebieg rozwoju dziecka od 0 do 1 roku, wzrost, rozwój i zdrowie niemowlęcia
najlepiej się zarejestruj, będziesz miała też info o rozwoju dzidziusia itp
Ja też wacam do racy od stycznia, ale na pół etatu.
Mój mężulek pracuje do 15, więc biorę popołudniowe zmiany tj od 16.30 do 20.30 i na razie nie będziemy potrzebować niani.Ale pewnie nie będę mogła długo tak popracować i też się weźmiemy za szukanie opiekunki. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać:-(
Mój mężulek pracuje do 15, więc biorę popołudniowe zmiany tj od 16.30 do 20.30 i na razie nie będziemy potrzebować niani.Ale pewnie nie będę mogła długo tak popracować i też się weźmiemy za szukanie opiekunki. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać:-(
reklama
Mnie macierzyński kończy się jutro. Wzięłam sobie jeszcze 2 tygodnie wypoczynkowego, więc wielki come back jest 12 listopada.:-(Madzia zostaje z Babcią, a Babcia już się nie może doczekać kiedy się mnie z domu pozbędzie i będzie mogła poszaleć sama z wnusią.;-)Dobrze choć, że jeszcze dopóki nie skończy roczku mogę wychodzić z pracy godzinę wcześniej. No i firma mi się przeprowadziła bliżej domu (dojazd zajmie mi ok. 10 minut - włącznie z czekaniem na tramwaj i dojściem od przystanku do firmy), więc łącznie póki co zyskam ok 1,5 godziny w stosunku do tego co było wcześniej.
Podziel się: