reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Jest tak fajna stronka Nestle tam są super pomysly na obiady dla calej rodzinki:tak: ja nieraz korzystalam wpisz po prostu w wyszukiwarce Nestle przepisy i znajdziesz bo ja tak znalazlam ;-)
wiem ,widziałam ale miałam nadzieje ,ze znacie cos z własnej kuchni

potrzebne do chleba
przeszłam okolice i nie ma:-( jeszcze dzis spróbuje w skelpei ze zrowa zywnoscia w Au chanie
Chleb bezglutenowy

• 20 dag skrobi pszennej
  • 15 dag mąki kukurydzianej
  • 10 dag mąki ziemniaczanej
  • 5 dag mąki sojowej
  • 5 dag peptyny
  • 1 jajo
  • 5 dag oleju lub masła
  • 5 dag drożdży
  • 1 - 1,5 szklanki mleka lub wody
Drożdże rozpuścić w części osłodzonego mleka lub wody, pozostawić do wyrośnięcia. Wymieszać wszystkie rodzaje mąki, dodać pektynę, drożdże, ciepłe mleko lub wodę, wyrobić ciasto, przenieść je do wysmarowanych tłuszczem foremek i pozostawić do wyrośnięcia. Piec w gorącym piekarniku około 45 minut. Dodatkowych walorów smakowych dodadzą wypiekowi ziarna słonecznika lub sezamu.

u mnie pada deszcz i nie chce mi sie isc z szymkiem do sklepu po jakies miecho na obiad awiec nie wiem co zrobie moze kanapki ha ha ha ale wedliny tez juz nie ma
nalesniki maz nie lubi obiadu na slodko

no ladnie dieta na maxa

reklama
Do góry