reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Ziemniaki brokuły i jajko sadzone nie było jajka bo nie bylo w sklepie Musiałam zrobic mielone
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A u nas kurczak z pomyslem na...
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
wczoraj maz mnie wieczorem wkurzyl na maxa zrobil sobie wieczorem 2 kanapki i nawet sie mnie nie zapytal czy chce wiec mu nagadalam i zjadlam jedna a on na to ze on o mnie dba o moja linie bo bede grubrza
wiec dzis na obiad powinno byc nic no ale zrobie cos dietetycznego co nie bedzie mu do konca pasilo
steki wolowe- male !!!!!! z surowka z pomidora ogorka rzodkiewek do tego po 1 kartoflu z wody i kulki z buraka dieta to dieta
wiec dzis na obiad powinno byc nic no ale zrobie cos dietetycznego co nie bedzie mu do konca pasilo
steki wolowe- male !!!!!! z surowka z pomidora ogorka rzodkiewek do tego po 1 kartoflu z wody i kulki z buraka dieta to dieta
Miśka 5
Mamy lutowe'07
u nas też i makaron do tegoA u nas kurczak z pomyslem na...
Joanna73
uzależniona od BB
A u mnie juz po obiedzie i wszystko zjedli i nic nie zostawili ale ja przecież nie mogę duzo jeśc;-)
i jak na obiadek mężuś zareagowałwiec dzis na obiad powinno byc nic no ale zrobie cos dietetycznego co nie bedzie mu do konca pasilo
agusia9915
Matka wariatka
mielone mizeria i ziemniaki
grzybowa z makaronem
grzybowa z makaronem
reklama
Podziel się: