Przepis Ci podam dopiero jutro lub pojutrze. Bo ja właściwie nie wiem jak Tomek to robi, a powiedział, że zdradzi przepis dopiero po seksiebrzmi smakowicie...:-)
jest szansa na przepis??? bardzo proszę
reklama
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
No,no Kasiad to musisz się postarać,bo ja też poproszę o ten przepis:-)Przepis Ci podam dopiero jutro lub pojutrze. Bo ja właściwie nie wiem jak Tomek to robi, a powiedział, że zdradzi przepis dopiero po seksie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Przepis Ci podam dopiero jutro lub pojutrze. Bo ja właściwie nie wiem jak Tomek to robi, a powiedział, że zdradzi przepis dopiero po seksie
No,no Kasiad to musisz się postarać,bo ja też poproszę o ten przepis:-)
no to jak trzeba to poczekamy;-),
ale rozumiem, że jest szansa,że go dostaniesz;-);-)
No, już mogę dać Wam ten przepis :no to jak trzeba to poczekamy;-),
ale rozumiem, że jest szansa,że go dostaniesz;-);-)
Na rozgrzany tłuszcz na głębokiej paletni wrzuca się pokrojonego w dużą kostkę świeżego łososia, chwilę poddusić (aż ryba się zetnie), do tego cały słoiczek odsączonych kaparów, do tego dodać wędzonego łososia pokrojonego też w dużą kostkę (wędzonego łososia połowę mniej niż świeżego). Poddusić. odparować sos, jak prawie cały odparuje, dodajemy śmietanę (jakąś taką, która się nie zważy, Tomek dodaje Ramę do gotowania). Ważne: potrawy nie solimy!!
Podawać z makaronem.
Smacznego :-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Dzięki Kasiad za przepis, napewno wypróbuję
szybko sie uwinęłaś z tym przepisem no no no...;-)
szybko sie uwinęłaś z tym przepisem no no no...;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
u mnie też, ale bez boczku, zrobię za to kapustkę zasmażanąKopytka z boczkiem i cebulką.
agusia9915
Matka wariatka
pomidorowa tylko
reklama
Podziel się: