reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mmm, na takie smazone na masełku kurki to bym miała ochotę....
u nas dziś ryż z warzywami
wasze dzieci jedzą jeszcze obiadki w domu jak zjadają w przedszkolu??? moje dziecko różnie, raz cos tam zje z nami, raz niebardzo chce - przynajmniej odrazu wiem, czy zjadł ładnie w przedszkolu czy nie;-)
wasze dzieci jedzą jeszcze obiadki w domu jak zjadają w przedszkolu??? moje dziecko różnie, raz cos tam zje z nami, raz niebardzo chce - przynajmniej odrazu wiem, czy zjadł ładnie w przedszkolu czy nie;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
HUbek ma obiad w przedszkolu o 14, m y jemy zwykle jakos ok 15.20 więc niezawsze ma ochotę juz na cos
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
ogórkowa i placuszki bananowe z cukrem pudrem;-)
Victor w przedszkolu zjada jakiś rogalik, bułkę albo coś w tym stylu i wypija soczek, a po powrocie do domu zupę ok. 13, a później drugie danie jak tata wraca z pracy, czyli tak ok. 16
Victor w przedszkolu zjada jakiś rogalik, bułkę albo coś w tym stylu i wypija soczek, a po powrocie do domu zupę ok. 13, a później drugie danie jak tata wraca z pracy, czyli tak ok. 16
agusia9915
Matka wariatka
ogórkowa
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
mmm, na takie smazone na masełku kurki to bym miała ochotę....
Kuba je obiad o 11.30,a potem ma podwieczorek(dzis np. kakao i drożdzówka),wiec je tylko kolacyjke gdzies o 17.-17.30.Potem na noc wypija mleko.
A ja dzis zupka warzywna i gotuje teraz kukurydze.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas dzis śledzie w śmietanie
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
sałatka jarzynowa i filety rybne w panierce
Podziel się: