reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

a jakiej mąki użyłaś chciałam to zrobić na wigilię zawsze to coś innego.:tak: a no i trzeba to na świeżo ciepłe z piekarnika podawać czy można zbić wcześniej i najwyżej podgrzać w piekarniku??
 
reklama
ja użyłam zwyklej maki pszennej tortowej:tak:najlepsze są na ciepło,
ale uważam, że mozna zrobic je wcześniej, upiec i potem tylko podgrzać:tak::-)

aa zobaczcie to tez może byc pyszniutkie Serowe paluszki z ciasta francuskiego na sylwka np jako przekąska :-)

kurcze, musze skończyc przegladanie tej stronki z przepisami, bo oszaleję:zawstydzona/y: wszystko takie smakowite:rofl2: o to np. Bułeczki czosnkowe z pietruszką
 
Ostatnia edycja:
o to jest pomysł jutro zrobię na obiad lazanie.a dziś mielone z pieczoną czosnkową bagietką jak zwykle marchewka i dodatkowo cieńka zielona fasolka szparagowa.
 
a ja robię na dla dziadków na jutro zupę gulaszową, piekę kawałek schabu a resztę dwie babcie robią same to co będą lubiły :-D:-D

a no i przyprawiłam mięso do lasanni na jutro by już sie tym zbytnio nie trapić.w końcu każdy z nas musi mieć jakiś podkład pod toasty.:tak:
 
reklama
Do góry