reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
ja dziś serwuję kurczaka z woreczka winiary ziemniaki i mini marchewki i mizeria.

jutro klopsiki gotowane w sosie i ryżyk

w środę jakaś zupa jarzynówka

czwartek, piątek sobota niedziela - restauracje jedziemy do Warszawy i Zamościa na wesele.

U mnie wczoraj grill, Milenka zjadła kurczaczka z grilla i dopchała bananem :-p Dzisiaj gulasz na ostro z papryką, czerwoną fasolką i ryżem, na jutro mam filety z mintaja.

Karola widzę cały tydzień zaplanowany :-D:tak:

u mnie dziś jeszcze nie wiem co Robert robi jak na razie kompocik z czereśni ;-)

ja robiłam z wisni okropnie kwsny :baffled:

moja siostra zrobiła sobie taka taleblkę na cały tydzień z menu, dobry pomusł bo jej maz jedzie raz w tyg na zakupy i wie co ma kupic juz na cały tydzień:tak:

ja dzisiaj mam kalafiora jajko sadzone+zieniaczki

na kolacje chyba zrobie kotleciki jarzynowe od Wolfi :tak:

reklama
Do góry