reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
- Dołączył(a)
- 19 Kwiecień 2007
- Postów
- 10 598
Kasiad
-ryba (z pół kg.)-ja mam dorsza trochę mniej
-posypać sola,pieprzem,piec na patelni z obu stron,
-przełożyc do naczynia żaroodpornego,
-dużą śmietane 12% wymieszać z łyzką musztardy,dodać -rozdrobniony czosnek(lub trochę sproszkowanego),doprawic sola,pieprzem i ziołami prowansalskimi,
-polac sosem rybę,posypac startym żółtym serem,
-zapiekac jakies 20 minut w piekarniku na 200 stopni.:-)
-ryba (z pół kg.)-ja mam dorsza trochę mniej
-posypać sola,pieprzem,piec na patelni z obu stron,
-przełożyc do naczynia żaroodpornego,
-dużą śmietane 12% wymieszać z łyzką musztardy,dodać -rozdrobniony czosnek(lub trochę sproszkowanego),doprawic sola,pieprzem i ziołami prowansalskimi,
-polac sosem rybę,posypac startym żółtym serem,
-zapiekac jakies 20 minut w piekarniku na 200 stopni.:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mmmm, smakowity ten przepisik, sama chetnie wypróbuję:-)
u nas dzis zupa 'nic";-) i pierogi z kapusta i grzybami
u nas dzis zupa 'nic";-) i pierogi z kapusta i grzybami
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
- Dołączył(a)
- 19 Kwiecień 2007
- Postów
- 10 598
Dzięki Rozalka brzmi smacznie, napewno wypróbuję
A rybkę obtaczasz w mące przed pieczeniem
I z czym to podajesz? z ziemniakami czy czymś innym
w przepisie nie było napisane,żeby obtaczać,ale ja obtaczam.A podaje z ziemniakami i warzywami na parze.Można z frytkami.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Fajny przepis z tą rybą - za tydzień zrobię u siebie
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad
-ryba (z pół kg.)-ja mam dorsza trochę mniej
-posypać sola,pieprzem,piec na patelni z obu stron,
-przełożyc do naczynia żaroodpornego,
-dużą śmietane 12% wymieszać z łyzką musztardy,dodać -rozdrobniony czosnek(lub trochę sproszkowanego),doprawic sola,pieprzem i ziołami prowansalskimi,
-polac sosem rybę,posypac startym żółtym serem,
-zapiekac jakies 20 minut w piekarniku na 200 stopni.:-)
robiłam tak samo tylko bez czosnku dodawałam tylko kperek pycha
my mamy pierogi z mięskiem+barszczyk czerwony
Podziel się: