reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a u mnie TEST winary sposób na kurczak z ziolami i czosnkiem wlasnie jest w worku w piekarniku zobaczymy pachnie ladnie
do tego ziemniaki i pomidory ze smietana a na deser dla kazdego cieply lodzik taka babeczka czesto pod nazwa murzynek :-)
do tego ziemniaki i pomidory ze smietana a na deser dla kazdego cieply lodzik taka babeczka czesto pod nazwa murzynek :-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
calkiem smaczne serio tylko skorka z kurczaka przykleila sie do tego worka i byl kurczak raczej bez skory ale dobrze opieczony byl miekki wiec szymek bez problemu zjadl razem z nami. danie latwe i czyste w robocie. ja trzymalam kurczaka 1h20m bo mialam cale udka.
moge powiedziec olecam
moge powiedziec olecam
agusia9915
Matka wariatka
kurczak buraczki i ziemniaczki;-):-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
zapiekanka z ryżem i jabłkami polana śmietanką
Ze mną było podobnie. Pojechaliśmy kiedyś na grzyby z moimi rodzicami i teściami, porozdzielaliśmy się w parach. My z Tomkiem uzbieraliśmy wiaderko, a jak się razem zebraliśmy spowrotem, to rodzice i teściowie przebrali nasze grzyby. Połowę musieliśmy wyrzucić, bo były trujące
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
placki ziemniaczane:-)
no my akurat nie mamy problemu z grzybami, cała rodzinka grzybiarzy, ja i mąż również, no i HUbek rosnie nam grzybiarz
no my akurat nie mamy problemu z grzybami, cała rodzinka grzybiarzy, ja i mąż również, no i HUbek rosnie nam grzybiarz
Podziel się: