reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Udka indyka w ziołach prowansalskich i brokuły.
Po brokuły nikomu nie chciało się iść na rynek, więc do indyka ugotowałam trochę ryżu...
A co na jutro nie mam pomysłu :confused: Musi być coś szybkiego, bo o 12 spotykam się z koleżanką (lub koleżankami jak się zdecydują) z BB regionalnego. Idziemy na spacerek z maluchami.

Ja mam na jutro jeszcze dzisiejszy gulasz, zrobię z ryżem albo kaszą i już.
A jak chcę coś na szybko, to zawsze mam w zamrażarce warzywa z patelni i jakąś pierś z kurczaka :tak:

reklama
No i problem z głowy Kasiad :)
Ja nie mam tak łatwo, bo mój chłop nie uznaje obiadów bezmiesnych i zawsze jakies miecho musi być :/ Ostatnio powiedziałam mojej mamie, że ma przestać nam pichcić i teraz sama stoję za garami przez pół dnia. Dopóki jestem w domku na L4 to jest fajnie, ale nie wiem co to będzie jak w maju wrócę do pracy heh....

Do góry