reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co przygotować na roczek?

TakaSobieJa1987

Zaciekawiona BB
Wczas się obudziłam w sobotę wyprawiam roczek syna, za Chiny ludowe nie wiem co przygotować.
:( będzie tylko najbliższa rodzina prócz tortu i sernika, nie mam innego pomysłu. Ktoś pomoże?

reklama
Rozwiązanie
Mm
Ja na roczek robiłam obiad, u mnie to były lasagne w kokilkach, tak żeby każdy miał już gotową swoją porcję, bez zbędnego babrania się z nakładaniem każdemu z osobna. Po obiedzie był tort i bezalkoholowe wino musujące na toast. Potem na stół wjechała deska serów i wędlin, do tego dwie sałatki, pieczywo. Były też muffiny sernikowe. No i jakieś tam soki i woda z cytryną i miętą w karafkach. Tyle ;) oczywiście kawa i herbata jak ktoś sobie życzył.
Mmmmm moglam nie czytac,tylko sobie apetytu narobilam na noc;)
Ja na roczek robiłam obiad, u mnie to były lasagne w kokilkach, tak żeby każdy miał już gotową swoją porcję, bez zbędnego babrania się z nakładaniem każdemu z osobna. Po obiedzie był tort i bezalkoholowe wino musujące na toast. Potem na stół wjechała deska serów i wędlin, do tego dwie sałatki, pieczywo. Były też muffiny sernikowe. No i jakieś tam soki i woda z cytryną i miętą w karafkach. Tyle ;) oczywiście kawa i herbata jak ktoś sobie życzył.

Super :) na pewno skorzystam z tej propozycji :)

Mm
Mmmmm moglam nie czytac,tylko sobie apetytu narobilam na noc;)

Rozwiązanie
Do góry