meggi9.11
Fanka BB :)
u nas szelki juz nie sprawdzaja sie...Sara nie daje sie uwiazac.....a dzis uciekła mi ze sklepu- ja place przy kasie a Sara czmyk z wózka dołem- i wybiegła z supermarketu- złapałam ja dopiero na dworze- ludzie si ena mnie patrza- bo zakupy zostawiłam na kasie- no ale cóz....taki urok bycia mamą rozbrykanych "prawie dwulatków"- och....
Cynamonka podeslij link do tych puzzli...Sara uwielbia Tetebusie- tak woła n aTeletubisie- umie wymienic wszystkie a brzmi to mniej wiecej tak: Tininini, Psi, Po, i Lala ma tiłkę.....zrozumiałyscie??hehe;-)tiłka to piłka po Sarenkowemu;-)
apropo dzisiekszego wypadu do sklepu- to przez te swieta ludzie rzucili sie na chleb jak za dawnych czasów- hehe
Cynamonka podeslij link do tych puzzli...Sara uwielbia Tetebusie- tak woła n aTeletubisie- umie wymienic wszystkie a brzmi to mniej wiecej tak: Tininini, Psi, Po, i Lala ma tiłkę.....zrozumiałyscie??hehe;-)tiłka to piłka po Sarenkowemu;-)
apropo dzisiekszego wypadu do sklepu- to przez te swieta ludzie rzucili sie na chleb jak za dawnych czasów- hehe