reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

u nas szelki juz nie sprawdzaja sie...Sara nie daje sie uwiazac.....a dzis uciekła mi ze sklepu- ja place przy kasie a Sara czmyk z wózka dołem- i wybiegła z supermarketu- złapałam ja dopiero na dworze- ludzie si ena mnie patrza- bo zakupy zostawiłam na kasie- no ale cóz....taki urok bycia mamą rozbrykanych "prawie dwulatków"- och....
Cynamonka podeslij link do tych puzzli...Sara uwielbia Tetebusie- tak woła n aTeletubisie- umie wymienic wszystkie a brzmi to mniej wiecej tak: Tininini, Psi, Po, i Lala ma tiłkę.....zrozumiałyscie??hehe;-)tiłka to piłka po Sarenkowemu;-)
apropo dzisiekszego wypadu do sklepu- to przez te swieta ludzie rzucili sie na chleb jak za dawnych czasów- hehe:szok:

reklama
gratulasy dla wszystkich rozgadanych malutkich. coś sypia się u was słówka:tak:. u nas raczej nie. jedno co Lilka robi perfekcyjnie to jęczenie...buahahahi

wczoraj kupilam szeleczki i Marta poczula wolnosc:-D powiem szczerze ze w naszym przypadku swietnie sie sprawdzaja mala bardzo chetna do dreptania:tak:, wczoraj ogladala teletubisie i chodzi i powtarza o..oł:rofl2:

ach te teletubisie sa ponadczasowe moja pauliska je uwielbiala sebek srednio na jeza je lubi interesuja go przez jakies 5 sek:sorry2:za to uwielbia kartony jak zobaczy to az sie trzesie taki to dziwaczek z mojego sebolla:unsure::blink:

Z bajeczek Lolo uwielbia Toy Story, obie czesci.Tubisie pooglada, owszem ale szybko go nudzą za to Toy Story:szok:Po malowaniu jak musiałam sprzątać, to obejrzał obie czesci, jedna po drugiej.Byliśmy w szoku.Normalnie mu dawkuje, ale była wtedy sytuacja awaryjna.
Ewa mój Lol tez do kartonów się trzęsie.Śmiejemy się,że jemu nie trzeba zabawek, strczy mu kartony przynosić:tak::-D

ech, co dziecko to obyczaj....Lilka w ogóle nie ogląda bajek. przyznam że czasem próbowalam ją nakłonić do zainteresowania króliczkiem czy czymś w telewizji ale nic z tego. bardziej lubi książki, nawet te oglądane do góry nogami:-D, albo muzykę...Vivkę

Lolo tez długo nie oglądał.Ale Aniii ciesz się z tego:tak::tak:Książki Karollo tez uwielbia czyatć...A dokładnie..JEŚĆ:-D:-D:-D

ech, co dziecko to obyczaj....Lilka w ogóle nie ogląda bajek. przyznam że czasem próbowalam ją nakłonić do zainteresowania króliczkiem czy czymś w telewizji ale nic z tego. bardziej lubi książki, nawet te oglądane do góry nogami:-D, albo muzykę...Vivkę

Ola też bajek nie ogląda, póki co, za to Wiktor za nia nadrawia :-D

reklama
Do góry