reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

a słyszałyście Króliczka Titou i piosenkę o brzydkich wyrazach??? buahahahah...jeśli nie to...
YouTube - Króliczek TITOU (PL)
tam są trzy piosenki, chodzi mi o tą ostatnią....

ulubione Lili to Bebe Lili....:-D:-Dsiedzi jak zaczaraowana a potem tańczy...spróbujcie...

reklama
Kuba tez Lubi "Halo dziadku" my oprocz piosenek na plytce mamy od szwagierki przeboje mini mini 2 na vcd i tam jest w wersji francuskiej i jak ta mala Lili tam tancuje....:-) podobna Aniu do Twojej Lili :)

ja codziennie rano od 8 do 9 mam jako taki spokoj bo sebek oglada na vh1 rock your
baby:-)a tam sa teledyski dla dzieci najbardziej lubi guumy bear baby lili i teletubisie:tak:

Ja te wszystkie piosenki mam na komputerze z onet.music. Zrobiłam sobie pakiecik i jak włączę to spokój. Oba jak zaczarowni się patrzą:-D

A ja jak słyszę "Halo Dziadku" to mnie już trafia :wściekła/y:. Swojego czasu non stop musiałam tego słuchać, na szczęście Oliwce już się trochę znudziło. Za to TITOU jest boooooski :-D

reklama
Z nowych zabawek na topie u nas aparat do robienia baniek mydlanych ( czasem utrapienie, bo sił mi w płucach brak a mały każde dmuchać ), książka z okienkami pt Las ( 60 okienek a w każdym zwierzątko ) Kuba uwielbia otwierac okienka.
Ostatnio zostałam tez zmuszona do zakupu lalki:)
Polecam też ( nie wiem jak to nazwać ) taką drewniana zabawkę z yciętymi ścieżkami, prowadnicami, po których przesuwa się zwierzątka. Bardzo fajne i na długo zajmuje.:-)

Do góry