reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Hi,

mój piesek nie ma zabawek więc nie ma problemu - wzięliśmy ją ze schroniska i jest troszkę popaprana - nie umie się bawić zabawkami.

A Ingunia wczoraj nauczyła się nakładać kółko na patyk (w piramidce) i jest bardzo zadowolona szczególnie jak się ją chwali:-) :-) :-) .

Dzięki Vici.

Dodam tylko, że Ingunia miała takie olśnienie jak siedziała na nocniku rano. Z tego zaaferowania nie zrobiła porannej kupki:-D :-D :-D .

Witam was kochaniutkie
my dziś od rana sprzątamy już mamy okna umyte
w kuchni i w jednym pokoju.
pranie wyprane obiad zrobiony i
naczynie umyte.
Brawo dla Inguni umiejętności nakładania kółek

Rybcia-zostaniesz moją idolką;-);-):tak::-D:happy::cool2::elvis::szok::szok::szok:
Ja jeszcze okien nie ruszyłam:baffled:, pranie czeka od soboty w pralce:no:-wystarczy nastawić-ale mam lenia i jakieś czyste rzeczy jeszcze w szafie są;-), niania gotuje więc mam labę:cool2::cool2::cool2::cool2: i jem na mieście. Wczoraj byłam z kumpelą na lunchu w szpilce/szparce albo szpulce-ja tych lokali po nazwach nie rozróżniam:laugh2:
Hmm, a cały czas mi się wydaje że jestem zabiegana:baffled::confused:

No no papajka aż urosłam jak przeczytałam Twoją wypowiedź.
Ale jeszcze mnie czeka umycie 3 okien.
A dodam że te okna co dziś myłam to myłam już przed 9 rano.
Taki zapał miałam do pracy.
Może jak jutro będzie chęć to umyje w łazience.
A w moim pokoju zostawię na sobotę bo są duże i drewniane.

Nie ten wątek ale co tam u nas myje tatuś okna-jak zawsze:yes:
A dzisiaj mój synuś naśladował zwierzątka z piosenki powitalnej na babytrefen ależ dumna z niego byłam no i jestem oczywiście.

reklama
Do góry