witajcie,moja córeczka zaczęła właśnie 6miesiąć,pediatra kazał na za około 2 tyg wprowadzić gluten ekspozycyjnie tzn 2-3g na dobę,ale problem mam z tym,że na wszystko co daje córeczce to reaguje alergicznie,marchewka gotowana,marchewka ze słoiczka,kleik kukurydziany,nawet kaszka SINLAC,najprostsze jedzonko ze słoików szpinak z ziemniakami,dynia z ziemniakiem,jabłuszka....no i pije bebilon pepti bo podobno skazę białkową ma,także poradźcie mi co jej mam podawać,bo wydaje mi się ,że może ona mieć brak witamin ,skoro tylko mleko pije aha no i kleik kukurydziany je,
czy są tutaj mamy co ich dziecko ma też alergie na MEGA wszystko?jak przejdzie jej wysypka to od poniedziałku wprowadzić chcę gluten,podaje się go codziennie do posiłku tak?ciekawe czy się przyjmnie?napiszcie Wasze doświadczenia
czy są tutaj mamy co ich dziecko ma też alergie na MEGA wszystko?jak przejdzie jej wysypka to od poniedziałku wprowadzić chcę gluten,podaje się go codziennie do posiłku tak?ciekawe czy się przyjmnie?napiszcie Wasze doświadczenia