reklama
Po co odrazu cała masa hejtu ? Tylko zapytałam nie ma norm napisanych na wyniku dlatego właśnie pytam trudno odpowiedzieć normalnie?Ale jak laska ma ogarnąć antykoncepcję jak ona nie jest w stanie odczytać negatywnego (bez cieni) testu czy wyniku bety, gdzie jak krowie na rówie jest napisane jaki zakres oznacza ciążę, a jaki nie?
Zdziwię się jak zdanie będzie w stanie złożyć dłuższe niż 4 słowa.
Fifonka
Fanka BB :)
10 raz? No trochę trudno...Po co odrazu cała masa hejtu ? Tylko zapytałam nie ma norm napisanych na wyniku dlatego właśnie pytam trudno odpowiedzieć normalnie?
O wynik badania betahcg pytam pierwszy raz...10 raz? No trochę trudno...
Fifonka
I mam uwierzyć, że ostatni? O negatywny test pytałaś 10 razy, nic się nie nauczyłaś.O wynik badania betahcg pytam pierwszy raz...
A czy ktoś ci każe wierzyć? Nie musisz komentować każdego postu z hejtem człowiek normalnie kultularnie i grzecznie pyta i na taką samą odpowiedź oczekuje...I mam uwierzyć, że ostatni? O negatywny test pytałaś 10 razy, nic się nie nauczyłaś.
Lady Loka
Oczywiście, że masz przy badaniu normy... zobacz dokładnie na kartkę z wynikiem.Po co odrazu cała masa hejtu ? Tylko zapytałam nie ma norm napisanych na wyniku dlatego właśnie pytam trudno odpowiedzieć normalnie?
Nie ma , umiem czytać patrzyłamOczywiście, że masz przy badaniu normy... zobacz dokładnie na kartkę z wynikiem.
reklama
Z jakiego laboratorium masz ten wynik?Nie ma , umiem czytać patrzyłam