reklama
M
mamaoli
Gość
u nas jest różnie ale od początku prawie Kamilka przesypia nocki, teraz budzi się koło 5,6- tej na jedzenie i śpi gdzieś do 8 później jest tak, że jakąś godzinkę , dwie jest aktywna a później znowu sen, czasem śpi godzinkę, czasem dwie i też czasem jak płacze i nie jest to głód, ani mokra pieluszka ani chęć przytulenia to okazuje się, ze zmęczone i wtedy smoczek, do wózka, pare razy ją pobujam i śpi:-)
mysz1978
Fanka BB :)
Jasio praktycznie w ogole w dzien nie spi... Chyba ze na spacerze jak sie buja wozkiem, l;ub w samochodzie. Na szczescie jak nie spi to potrafi zajac sie ladnie sam soba przez przynjamnije godzinke czasem :-) No i czasem podczas zabawy na macie edukacyjnej zasypia, ale to tak na max pol godzinki :-) Tak go nudzi ta cala edukacja
Żania7
mama kochanych urwisków
No to widze że Maja nie jest wyjątkiem z tym spaniem, też ma tak ze dzien rozrabia a drugi dzień wiecej śpi, w nocy śpi ładnie
Ewitka
Majowo-lutowa mama
(...)Więc jeśli Maja zdradza jednak oznaki niepokoju, płacze, albo np zasypia przy cycusiu i się budzi zaraz potem i znów "chce jeść" no to pewnie jest zmęczona.(...)
U mnie tak ostatnio jest :-(. Mały zasypia przy cycu, chcę go odłożyć do łóżeczka i za 15 min się budzi i płacze, daję mu smoka, ale nie za bardzo go chce. Jedynie śpi dłużej na spacerze w wózku albo jak ja leżę koło niego. Dziś o 17 jak go karmiłam to sobie kimnęłam i tak spaliśmy do 18:30, nawet odkurzacz nam nie przeszkadzał :-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Pytanie z innej beczki. Czy wasze maleństwa robią głośno kupki, bo u nas zawsze wychodzi głośny bulgotnik i nie wiem czy to wina kolek, czy inne dzieci też tak mają. Zwłaszcza, że synuś albo dzisiaj zrobił dwa cichacze, albo umknęło to naszej uwadze.
No i jak tam mamy dzieci kolkowych, czy brzuszki waszych dzieciaczków wracają do formy?
No i jak tam mamy dzieci kolkowych, czy brzuszki waszych dzieciaczków wracają do formy?
reklama
Podziel się: