reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Hehe do mnie zupełnie nie przemawia pojęcie "nie wypada". U nas na południu Polski na kilku weselach na których byłam było bardz dużo dziewczyn ubranych na biało a nawet więcej na czarno. Nikt nie zwraca uwagi. Bolerek osobiście nie znosze wiec nie polecam na wierzch. Ja lubię sweterki delikatne, duży szal, ewentualnie zakiet. Jakby miało padać to elegancki trencz. Dziewczyny zakładają tez ramoneski. Na co masz ochotę tak naprawdę i w czym ty czujesz się swobodnie.
zuzik85
Fanka BB :)
Krótka skórzana lub a la skóra kurteczka
kasia.zosia
Moderatorka
Teraz tak najmodniej. No i może żakiet. Ale bolerek to się już chyba nie zakłada, co?
Wciąż dużo dziewczyn nosi, zwłaszcza w mniejszych wioskach są bardzo popularne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
karolinne
Fanka BB :)
Fajna sukienka. Sama ostatnio zastanawiałam sie co nalozyc do sukienki bo wybierałam się na wesele. Niby jest ciepły sierpien,ale jak wiadomo wieczory bywają zimne oraz chcialam mieć coś na siebie.
Moim zdaniem najbardziej uniwersalne są
marynarka
czarna skórzana kurteczka
ewentualnie kurteczka jeansowa jeśli mamy na sobie lekką zwiewną sukienkę
Całkiem fajne kurteczki ostatnio widziałam w sklepie Answear: answear.com/p/kurtki-jeansowe-1128-t.html
Moim zdaniem najbardziej uniwersalne są
marynarka
czarna skórzana kurteczka
ewentualnie kurteczka jeansowa jeśli mamy na sobie lekką zwiewną sukienkę
Całkiem fajne kurteczki ostatnio widziałam w sklepie Answear: answear.com/p/kurtki-jeansowe-1128-t.html
Ostatnia edycja:
Możesz założyć sobie żakiet w jakimś pastelowym kolorze albo np kurteczkę, ramoneskę
jarzynkowa
Początkująca w BB
Jasne bolerko lub brązowa kurteczka skórzana. Płaszczyk też byłby fajny, no ale jest lato więc możesz się zagotować.
reklama
klisha
Początkująca w BB
żakiet albo marynarka.
Podziel się: