reklama
Z tego co wiem nie wolno w ciazyMi polecono amol. Kupiłam ale jeszcze nie testowałam
Też tak słyszałamZ tego co wiem nie wolno w ciazy
Gadziamama
Fanka BB :)
Amol na ból glowy stosuje się zewnietrznie do nacierania- musialabys zapytac gina, moge polecić plastry do naklejania na czoło apap ice. Innych leków bezpiecznych na okres ciąży nie ma, musisz jakoś to przetrwać.
Najlepiej byś zapytała lekarza bo tak często bóle glowy to moze byc cos poważniejszego niz tylko ból głowy. Może tez jest to migrenowe albo za mało płynów przyjmujesz? Szukalabym bardziej przyczyny niż leków na to na chwile obecną tym bardziej ze w ciąży za duzo nie wolnoMi pomagała tylko pyralgina,wypicie dużo płynów lub sen. A mam migreny Lekarz mi pozwolił wtedy ale czy w ciąży ogolnie można brać tego nie wiem.
Raczej nie wolno.Mi pomagała zawsze tylko coffepirine Ale też w ciąży nie wolno.Mi pomagała tylko pyralgina,wypicie dużo płynów lub sen. A mam migreny Lekarz mi pozwolił wtedy ale czy w ciąży ogolnie można brać tego nie wiem.
Wydaje mi się, że to przez ciśnienie na dworze.Najlepiej byś zapytała lekarza bo tak często bóle glowy to moze byc cos poważniejszego niz tylko ból głowy. Może tez jest to migrenowe albo za mało płynów przyjmujesz? Szukalabym bardziej przyczyny niż leków na to na chwile obecną tym bardziej ze w ciąży za duzo nie wolno
reklama
W ciąży mało co można i to chyba najgorsze bo jednak trwa te 9miesiecy a nie chwile..Ja jestem 3 tygodnie po porodzie i 3/4ciązy bóle głowy były ze mną Wiem jak to strasznie uciążliwe.Raczej nie wolno.Mi pomagała zawsze tylko coffepirine Ale też w ciąży nie wolno.