reklama
Bardzo ładna, na pewno nikt takiej nie będzie miał. Sama szukam teraz czegoś co mnie zaintryguje, i ta jest naprawde ok. Jeśli jesteś szczupłą osobą, będzie Ci pasować, jeśli jednak masz kilka kilogramów więcej, to wg mnie może optycznie powiększać brzuszek, bo wzór się skupia w okolica brzucha i przyciąga tam wzrok.
Nie rozumiem opinii, że za krótka. Jeśli nie jesteś po 50 to długość jest odpowiednia hehe.
Nie rozumiem opinii, że za krótka. Jeśli nie jesteś po 50 to długość jest odpowiednia hehe.
ja osttanio zamówiłam taką Link do: TRAPEZOWA SUKIENKA W KWIATY BIAŁA (10172) , fajny materiał, lekki, fajnie się nosi.
ja w sobotę mam wesele i właśnie przyszła mi taka sukeineczka Link do: SUKIENKA Z KORONKĄ I TIULEM PUDROWY RÓŻ (ART4) tylko 59 zł. mam też kupione ecru buty i sukienkę, myślę by makeup zrobić mocniejszy i paznokcie,.
Calkiem ladna, a ile kosztuje? Ja ide na wesele za miesiac i tez sie za czyms rozgladam.. Zastanawiam sie czy nie kupic jakiejs kiecki w Orsayu, bo na kuponiarnia.pl wyczytałam,że można zgarnąć dodatkowe 20% zniżki na przecenione ubrania wiec bardzo sie oplaca, a ja nie lubie wydawac za duzo kasy na takie okazyjne sukienki
Autorka faktycznie pewnie już rady nie potrzebuje, ale jestem pewna, że zaglądają tu inne osoby szukające inspiracji. Mi ostatnio w oko wpadła ta sukienka Link do: Sukienka z koronki Klerisa I, elegancka kreacja na wesele. , jest bardzo elegancka i z klasą, uważam że świetnie nadaje się na wesele, tym bardziej, ze koronki cały czas są modne.
reklama
karolinne
Fanka BB :)
Całkiem fajna chociaż jesli chodzi o mnie wolę zdecydownie bardziej zwiewne i skromniejsze propozycje... Lubię kupować sukienki, które będa mi służyły nie tylko na raz ale równeiz i na kilka innych wyjść. Bardziej sie to opłaca
Lubię długie sukienki i powiem Wam,ze takie sukienki są coraz częściej wybierane na weselach. Bo byłam na kilku i wiele dziewczyn takie miało na sobie: answear.com/p/dlugie-sukienki-na-lato-1862-t.html
We wrześniu ide do kolezanki w czymś takim:
Lubię długie sukienki i powiem Wam,ze takie sukienki są coraz częściej wybierane na weselach. Bo byłam na kilku i wiele dziewczyn takie miało na sobie: answear.com/p/dlugie-sukienki-na-lato-1862-t.html
We wrześniu ide do kolezanki w czymś takim:
Ostatnia edycja:
Podziel się: