reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co mam zrobić

reklama
O co chodzi z tą betą ? To jest ta czułość? Bo mam test z czułością 10...
No to masz dobry test, najbardziej czuły :D Rób i dawaj znać.
Beta hcg jak jesteś w ciąży, to rośnie. Dokładne wartości można poznać po badaniu krwi, ale test działa na tej samej zasadzie - jak ten hormon pojawia się w organizmie, to na teście wychodzą 2 kreski.

Powtórz sobie spokojnie rano, okres może po prostu się spóźnia , czasami tak bywa że nagle przychodzi jak gdyby nigdy nic po tygodniu.
Jeśliby faktycznie na teście nadal nic nie wskazywało, a okres nadal się nie pojawiał to jeśli zrobisz sobie badanie krwi na poziom Beta HCG to wynik tego badania da ci 100% odpowiedź .

reklama
Ja zrobilam kolo 10 zaraz jak wstalam,ale teraz są tak czule testy ze można w ciągu dnia i wynik powinien byc poprawny tez ale jeśli masz obawy poczekaj do rana.

Do góry