reklama
magialenna
Styczniowe mamy'06
Jasne,bedzie niespodzianka :laugh:
tylko, ze mamy teraz problem,jak pomalowac pokoj,dla dziewczynki mialbyc pomaranczowo-zolty,a dla chlopca niebiesko zielony. Przemcio zartuje sobie,ze teraz kazda sciane pomalujemy w innym kolorze i w zaleznosci co sie urodzi, lozeczko ustawimy w odpowiednim rogu ;D
tylko, ze mamy teraz problem,jak pomalowac pokoj,dla dziewczynki mialbyc pomaranczowo-zolty,a dla chlopca niebiesko zielony. Przemcio zartuje sobie,ze teraz kazda sciane pomalujemy w innym kolorze i w zaleznosci co sie urodzi, lozeczko ustawimy w odpowiednim rogu ;D
A my czkamy do jutra
idzemy do lekarza a dzidzia intensywnie rosnie...
brzuszka nie widac wszyscy sie pytaja gdze jest ten 21 tydzen....
moze jak dzidzia bedze laskawa to dowiemy sie
ale w tv jest mecz i jest cicho - wszystko wskazauje na chlopaka...????
ide poszukac karty bo nie pamietam na ktora sie umowilam
))
a w tym balagnaie (rozebranej lazience i zmiane ogrzewania)- ladny miesiac miodowy nawet nie mam gdze z komputerkiem spokojnie usiadz
brzuszka nie widac wszyscy sie pytaja gdze jest ten 21 tydzen....
moze jak dzidzia bedze laskawa to dowiemy sie
ale w tv jest mecz i jest cicho - wszystko wskazauje na chlopaka...????
ide poszukac karty bo nie pamietam na ktora sie umowilam
a w tym balagnaie (rozebranej lazience i zmiane ogrzewania)- ladny miesiac miodowy nawet nie mam gdze z komputerkiem spokojnie usiadz
Izabelka
Oski i Wercia
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-dziewczynka
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Dzioobek gratulacje
Oskar bedzie się cieszył 
Czechow-dziewczynka
Kasia178-dziewczynka
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Dzioobek gratulacje
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Oskarowi jak powiedzielismy ze bedzie mial braciszka to powiedzila ze nie ze dzidzi
On nie bardzo rozumie jeszcze co oznacza brat,siostra dla niego to wszsytko jedno .
Teraz zreszta jest w fazie ze nic nie daje innym wszsytko jest jego
wiec jak ktos mu mowi ze bedzie sie bawil zabawkami z bratem to mowi ze z mama i chowa wszystkie zabawki mowiac niedam niedam
narazie sie nie przejmuje zobaczymy jak to bedzie ale powiem wam ze coraz gorzej mi chodzic i martwie sie ze niedlugo faktycznie chyba bedziemy musieli sie polozyc
ale wytrzymam .
Narazie poki cieplo maz mnie wywozi z tesciami na dzialke i tam leniuchuje lezac na lezaku albo w hamaku a wszsycy skacza wokol mnie
maz po pracy przyjezdza po nas i do domu cala rodzinka
On nie bardzo rozumie jeszcze co oznacza brat,siostra dla niego to wszsytko jedno .
Teraz zreszta jest w fazie ze nic nie daje innym wszsytko jest jego
narazie sie nie przejmuje zobaczymy jak to bedzie ale powiem wam ze coraz gorzej mi chodzic i martwie sie ze niedlugo faktycznie chyba bedziemy musieli sie polozyc
Narazie poki cieplo maz mnie wywozi z tesciami na dzialke i tam leniuchuje lezac na lezaku albo w hamaku a wszsycy skacza wokol mnie
maz po pracy przyjezdza po nas i do domu cala rodzinka
reklama
Podziel się: