reklama
lenka21*
2+3 = MY
fel dzięki za wiesci
expert minima z bobovity ma prawie ten sam skład co sinlac, i opinie dosyc dobre, tylko ciekawe czy u nas to dostanę, a tego bebilonu to bym jednak nie polecała bo to produkt typowo dla dzieci z ulewaniem, no i tak do konca te produkty mnie jeszcze nie przekonuja, trochę długi skład maja
expert minima z bobovity ma prawie ten sam skład co sinlac, i opinie dosyc dobre, tylko ciekawe czy u nas to dostanę, a tego bebilonu to bym jednak nie polecała bo to produkt typowo dla dzieci z ulewaniem, no i tak do konca te produkty mnie jeszcze nie przekonuja, trochę długi skład maja
wiosna2013
Fanka BB :)
dziewczyny, jak smakują waszym pociechom brokuły, kalafior? Podałam małej brokuły bobovity. Nie chciała jeść. Rety, jaki to ma nieprzyjemny zapach.... Chciałam urozmaicać dietę, by organizm dostawał różne witaminy z poszczególnych warzyw.
pscółka i spółka
wiosna - u mnie historia podobna do anki
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
U nas brokuł wchodził (juz jakiś czas nie dostaje) i na pewno po nim lepiej się wypróżniał, natomiast kalafiora nie dał sobie wcisnać, nawet jak wymieszałam z dynią i ziemniakiem to aż nim telepało więc juz wiecej go nie męczyłam.
pscółka i spółka
Dominiczka - może dyni i ziemniaka nie lubi tak jak mój
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Nieee dynie z ziemniakiem to akurat wciąga bez problemu teraz też wersje z indykiem jemy wiec ewidentnie ten kalafior mu nie podszedł
reklama
Podziel się: