reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kupić dla chłopca 12m+?

Marynia88

Moderator
Miasto
Piotrków Trybunalski
Mój synek jest już mobilnym brzdącem, znudziły Mu się zabawy na macie piankowej (która swoje już odsłużyła) i macie edukacyjnej (którą mogę przerobić na taki mini basenik z piłkami). Postanowiłam te dwie rzeczy usunąć z jego kącika zabaw ale nie wiem czym je zastąpić. Myślałam o namiocie z tunelem czy zwykłym namiocie do pokoju albo jakimś domku...teraz naszły mnie wątpliwości i już sama nie wiem.
Macie może jakieś propozycje? Może posłużycie własnym doświadczeniem? Naprawdę chcę usunąć te dwie zabawki i zająć tę wolną przestrzeń która się pojawi czymś super i mega. Pomóżcie.
Dodam że synek ma za chwilkę 14 miesięcy i jest baaardzo żywym, biegającym dzieckiem.

reklama
U nas w tym wieku dominowała mała motoryka (tablica manimulacyjna jak najbardziej), duża drewniana kostka manipulacyjna - pchacz (nauka chodzenia) , pierwsze dwuelementowe puzzle (z dziurką) plus oczywiście zabawy w piachu - przesypywanie, przelewanie itp. I jeszcze pierwsza ciastolina (dla najmłodszych dzieci firmy SES). I przebijak z młoteczkiem.
O przebijak z młoteczkiem też może być hitem i ciastolina.

reklama
Auto to jest jeździk tak? Mam w planach zakupić bo myślę że to się u Nas sprawdzi. Odkurzacz też może być strzałem w 10tke.
A na zdjęciach poprostu śliczności (i nie chodzi o zabawki😁)
Mój też lata po całym domu z różnymi pojemnikami ale na takie koszyki nie wpadłam.
Kosz też może być super pomysłem bo lubi rzucać piłkami.
Dziękuję, Lilianka ma 14 miesięcy :D mamy ten sam problem co Ty w kupowaniu nowości. To jest jezdzik.

Dziękuję, Lilianka ma 14 miesięcy :D mamy ten sam problem co Ty w kupowaniu nowości. To jest jezdzik.
Ooo, mój ma za pare dni 14 miesięcy...i już miałby pierwszą koleżankę😁
Teraz mój brzdąc właśnie bawi się takim krzesełkiem grającym które ma takie światełko lampkę z boku i gdy je przyciśniesz to mówi i pali się światełko. Mój synek przyciska je....głową🤔 teraz wiem że ta tablica manipulacyjna nie byłaby u Nas dobrym pomysłem😁

Do góry