reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Smacznego. Mój bundz jest mało niesłony, ale i tak pyszny. Zjadłam dziś część na śniadanie.
Agao - za późno - własnie zjadłam całego, wielkiego białego oscypka.
Agao - za późno - własnie zjadłam całego, wielkiego białego oscypka.
A
agao
Gość
smacznego ja też się najadłam ostatnio serów topionych bo miałam chętkę a też należy je omijać ale już sobie odpuszczę skoro wiem bo jak wiem co zjem i co może być to będzie działać moje psycho a nie bakterie
wodniczka22
Fanka BB :)
Ja dziś pojadłam grzybków...najpierw zupka grzybowa a potem kapustka z grzybami...pychotka...
Zjadłabym sera feta i jakiegoś pleśniaczka...ale nie mogę
Zjadłabym sera feta i jakiegoś pleśniaczka...ale nie mogę
A
azik
Gość
boże, ja chcę w góry, po oscypka... smazonego, mmmmmm
sylwia532
Mnie tez ciagnie do samych zakazanych rzeczy.............topione jem,zolte tez(dziwne bo przed ciaza ich nie nawidzilam)-i mysle ze te mozna,gorzej z plesniowymi..............te omijam szerokim lukiem a tak bym zjadla sobie
wodniczka a feta nie mozna?mi sie wydaje ze mozna-te ktore sa z pasteryzowanego mleka
wodniczka a feta nie mozna?mi sie wydaje ze mozna-te ktore sa z pasteryzowanego mleka
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Azik, jak pojadę następnym razem (po wypłacie), to kupię i Ci wyślę w paczce choć jednego! Oby pogoda dopisała! serio!
A
azik
Gość
wodniczka22
Słuchajcie co do serów to można jeść tylko żółte i białe sery a żadnych innych nie wolno...
Ani topionych, ani pleśniowch ani fety...na oscypki też powinno się uważać...
Pytałam się 3 lekarzy...czytałam o tym w książkach i gazetach i internecie...
Dlatego lepiej nie jadać tych serów bo mają bardzo szkodliwe bakteria dla dziecka a przede wszystkim dla płodów...powodują wady genetyczne i inne nieprzyjemności
I chociaż kocham sery to teraz ich nie jadam...tylko żółty i biały...
Ser topiony powstaje ze spleśniałego i starego sera białego - bleee
Ani topionych, ani pleśniowch ani fety...na oscypki też powinno się uważać...
Pytałam się 3 lekarzy...czytałam o tym w książkach i gazetach i internecie...
Dlatego lepiej nie jadać tych serów bo mają bardzo szkodliwe bakteria dla dziecka a przede wszystkim dla płodów...powodują wady genetyczne i inne nieprzyjemności
I chociaż kocham sery to teraz ich nie jadam...tylko żółty i biały...
Ser topiony powstaje ze spleśniałego i starego sera białego - bleee
reklama
A
agao
Gość
też zajadam się białym i żółtym no i almette? można??? zjadłam 2 razy topiony ale odkąd dowiedziałam się zę nie za bardzo już nie jem
Podziel się: