reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co czytaja Styczniowki?

reklama
U mnie Charlotte Link "Zludzenie" a poprzednio Harlan Coben "W glebi lasu".
Sadze,zeobie ksiazkimoge smialo polecic wielbicielkom gatunku. Coben bardziej sensacja, a Link psychologiczna. Ale obie ksiazki sa dobre (kryminaly)

Tom Perrota Pozostawieni.. Nagle na Ziemi znika 2% ludności.. Może to tak zwane "porwanie kościoła", gdzie sam Bóg zabiera do Nieba wybranych, a może nie... W dużym skrócie mówi o tym, jak reagujemy na stratę, której nie potrafimy wyjaśnić. Psychologiczny dramat. Na podstawie książki jest serial również bardzo dobry. :)
1470165959257.jpg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470165959257.jpg
    1470165959257.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 664
Na pewno sa tutaj czytajace Stycznioweczki :)
Moze powiecie co aktualnie czytacie, co czytalyscie, co polecacie, co chcecie przeczytac?

U mnie aktualnie na tapecie:
1464611165-s4xmaf.jpeg
1464611175-ze4tnx.jpeg

A polecam super ksiazke dla dzieci i doroslych. Niezwykle ciekawa ksiazka o zwierzatkach a dokladniej o ich pupach :)
1464611212-ytdmth.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png
Nagi umysł :) muszę wypożyczyć, bardo mnie zaciekawił :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tres
Masz wersje papierowa czy elektroniczna. Chetnie bym poczytala. Ogolnie jest to bardzo ciekawy psychologicznie temat.

Ja spakowalam 5 ksiazek... Rozne sa rozniste.Pocztytam i napisze czy ktoras jakos urzekla :)

Ja pracuje w antykwariacie wiec mam mnóstwo ksiązek i łatwy dostep do ich czytania :) Ja uwielbiam fanstasy.
Wampiry itd .. ostatnio przeczytałam fajną książkę Anioł :)
O dziewczynie ktora zakochała się w aniele .. piękna książka

reklama
Ja uwielbiam książki, mam sporo wersji papierowych, uwielbiam wąchać, dotykać, ale mieszkanie zagranica powoduje, ze ciężki dostęp i wole dziecku zamówić, a sama przeziębiłam sie na ebooki ( nigdy nie wierzyłam), i uwielbiam, ostatnio na tapecie Magdalena Witkiewicz, ale Cobena tez uwielbiam
I audiobooki, ostatnio miałam zabieg na oczy, musiałam leżeć, wiec słuchałam i pooooolecam szkoda, ze tylko były 3 części - czytane przez Macieja Stuhra - książka Riberta Galbraith wszystkie 3 części
Och polecam posłuchać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry