reklama
No to tradycyjnie chyba Centrum Kopernik, można zwiedzić na starówce malutkie knajpki, o których wiedzą w większości tylko warszawiacy (a nie powiem które - chcesz kreatywnie to sama znajdź ), znaleźć schowaną uliczkę tysiąca schodków , ewentualnie łyżwy na Narodowym czy przy PKiN
A niedługo się otwiera Muzeum Wódki na Wierzbowej, podobno będzie super! Zresztą narodowa duma Otwierają pasjonaci, więc jestem pewna że muzeum będzie wartościowe
A niedługo się otwiera Muzeum Wódki na Wierzbowej, podobno będzie super! Zresztą narodowa duma Otwierają pasjonaci, więc jestem pewna że muzeum będzie wartościowe
dardella
Zaciekawiona BB
No to tradycyjnie chyba Centrum Kopernik, można zwiedzić na starówce malutkie knajpki, o których wiedzą w większości tylko warszawiacy (a nie powiem które - chcesz kreatywnie to sama znajdź ), znaleźć schowaną uliczkę tysiąca schodków , ewentualnie łyżwy na Narodowym czy przy PKiN
W Koperniku nie byłam, tak się wybieram, że się wybrać nie mogę Co do knajpek - faktycznie, poszperam jak będę na Starówce. Łyżwy są ok, ale w tym roku odpuszczam, bo mam stracha (w zeszłym roku złamałam rękę właśnie na lodowisku).
Muzeum Wódki? A to nie będzie nudne?
dardella
Zaciekawiona BB
Czytałam na ich fejsie, że jest opcja biletu w ramach którego można degustować Ale samo muzeum otwierają dopiero za 3 dni!Polecam powyższe również Dodałabym Muzeum Narodowe, tak są często wystawy czasowe również. O Muzeum Wódki nie słyszałam, a to takie bardziej ekspozycyjne, czy degustacyjne?
hosanumnoi
Początkująca w BB
Ciekawe są spektakle w Teatrze Wielkim Opera Narodowa na Placu Piłsudskiego, osobiście byłam też zaraz obok tego Teatru w Barze&Restauracji Bubbles i super połączenie na wieczór
Bylam i smailo moge polecic milo spedzony czas, polecam wlasnie te opcje z degustacja pysznosciCzytałam na ich fejsie, że jest opcja biletu w ramach którego można degustować Ale samo muzeum otwierają dopiero za 3 dni!
majaimadzia
Początkująca w BB
Ja do domu horrorów nie bardzo... Do Kopernika się chciałam wybrać, ale straszne tłumy mnie skutecznie odstraszyły.... Z tego, co czytam są dwa muzea wódki w Wawie
reklama
A to nie wiem , ja bylam w tym przy ul. Wierzbowej, przy Teatrze Wielkim i to moge polecicJa do domu horrorów nie bardzo... Do Kopernika się chciałam wybrać, ale straszne tłumy mnie skutecznie odstraszyły.... Z tego, co czytam są dwa muzea wódki w Wawie