reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co ciekawego dla mam w Nowej Hucie

hej, po długim weekendzie, 8 maja będą warsztaty chustowe w Kuźni:
Przytul mnie mamo!

a 9 maja warsztaty psychologiczne pod hasłem "Wewnętrzne porządki"
http://www.okn.edu.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1317&Itemid=91

we wtorki darmowy KLub Kreatywnego Dzieciaka w Kuźni dla starszaków i Bajki europejskie dla przedszkolaków:
http://www.okn.edu.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1331&Itemid=91

w środy ćwiczenia w ramach Aktywnej mamy

a 7-go maja w ARTzonie OKN na Górali 4 darmowe Szalone Migdałki:

migdalki plakat.jpg

Załączniki

• migdalki plakat.jpg
    migdalki plakat.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
to znów ja z nową dawka wydarzeń dla mam/dzieci w Hucie:

dzisiaj - 8 maja i 22 maja w Kuźni warsztaty chustowe:
Przytul mnie mamo!

dziś też o 17.00 mała ARTzona dla dzieciaków (darmowe warsztaty eko-recyclingowe na Górali 4), a następne 15-go i 22-go maja,nie trzeba się zapisywać:
Mała ArtZona. Kreatywny recykling

jutro - 9-go i w każdy czwartek w Kuźni dla starszaków dzieci darmowy Klub Kreatywnego Dzieciaka:
Klub Kreatywnego Dzieciaka

dla mam też jutro w Kuźni warsztaty psychologiczne:
Wewnętrzne porządki

a dla przedszkolaków popołudniowe czytanie bajek europejskich, też 9-go i w każdy czwartek w Kuźni:
Bajki czeskie

również w czwartki o 15.00 warsztaty dla babć i dziadków:
Super Babcia, Super Dziadek

18-go maja, w ramach 18. Nowohuckiej Wiosny Muzycznej dla dzieciaków w Kuźni o 11.00 będą warsztaty perkusyjne z perkusistą Tomkiem Chołoniewskim a w ARTzonie Ośrodka Kultury Norwida o 14.00 bezpłatne warsztaty b-boyowe i beatboxowe:
18. Nowohucka Wiosna Muzyczna 2013

dla młodzieży 25-26 maja w Kuźni Festiwal Capoeiry i darmowe warsztaty dla początkujących:
Festiwal capoeiry

a w piątki w Kuźni (Złotego Wieku 14) o 10.30 gimnastyka dla mam, które chcą wrócić do formy po ciąży, można tez ćwiczyć z dzieckiem (od 3 miesiąca).

Ostatnia edycja:
to dopiero 22 czerwca ale jeszcze wam przypomnę ;-)

plakat Festyn Rady Dzielnicy do promocji.jpg

Załączniki

• Dni Nowej Huty small.jpg
    Dni Nowej Huty small.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 63
  • plakat Festyn Rady Dzielnicy do promocji.jpg
    plakat Festyn Rady Dzielnicy do promocji.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
I kolejny festyn rodzinny w Nowej Hucie - Świeto Kuźni, 15 czerwca, w godz. 15.00 - 18.00 atrakcje dla dzieciaków, os. Złotego Wieku 14:

FESTYN W KUXNI 06_2013_small.jpg

Załączniki

• FESTYN W KUXNI 06_2013_small.jpg
    FESTYN W KUXNI 06_2013_small.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 58
Warsztaty chustowania w Kuźni:

BLIŻEJ DZIECKA BLIŻEJ SIEBIE, BLIŻEJ NATURY.jpg

Bajki Europejskie dla dzieci:

bajk 6_2013i.jpg

Załączniki

• BLIŻEJ DZIECKA BLIŻEJ SIEBIE, BLIŻEJ NATURY.jpg
    BLIŻEJ DZIECKA BLIŻEJ SIEBIE, BLIŻEJ NATURY.jpg