reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co byście wybrały?

U

usunięty

Gość
Witajcie dziewczyny. Kurcze może to i błachy problem ale nie wiem co wybrać. Szukam zestawu Psiego Patrolu dla córki i nie wiem na jaki się zdecydować. Chodzi mi o taki z którego się ucieszy i który będzie "funkcjonalny dla dziecka". PORADZICIE JAKI BYŚCIE WYBRAŁY JAKBY TO MIAŁO BYĆ DLA WASZEJ POCIECHY? ;)
Pierwszy zestaw posiada wszytskie figurki wraz z pojazdami tylko figurki nie są wyciągane z pojazdów
Drugi zestaw figurki wyciągane oraz wkładane do pojazdów tylko brak rajdera którego z czasem będę pewnie musiała jej dokupić
Trzeci zestaw małe figurki z pojazdami brak pojazdu skaj , rajdera i takie wykonanie kiepskie mi się wydaje.
Co byście wybrały?

Załączniki

• LongScreenshot_2019-07-01-21-02-55.png
    LongScreenshot_2019-07-01-21-02-55.png
    1,2 MB · Wyświetleń: 100
  • LongScreenshot_2019-07-01-21-02-27.png
    LongScreenshot_2019-07-01-21-02-27.png
    2 MB · Wyświetleń: 101
  • LongScreenshot_2019-07-01-21-03-21.png
    LongScreenshot_2019-07-01-21-03-21.png
    838,3 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Mi najbardziej podoba sie ten zestaw, z ktorego nie mozna wyjmowac figurek. Natomisat patrzac z perspektywy moich dzieci...wszytsko musi sie dac wlozyc i wyjac :) wiec, ktorys z tych dwoch. Skoro to dla coreczki to moze ten gdzie bedzie skaj :). Pozdrawiam

reklama
:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)Więcej osób by kupiło drugi więc zamówiłam drugi. To w sumie są dwa zestawy które trzeba było kupić oddzielnie ale najważniejsze że da się wyciągnąć figurki i włożyć więc więcej możliwości chodź tamten gdzie nie można wyciągnąć wydawał mi się najlepszy. Ale za to po skontaktowaniu się z sprzedawcą dowiedziałam się że jest jakaś funkcja Led (niby po naciśnięciu czegoś przy figurkach świecą odznaki). Dziękuję kochane, bardzo mi pomogłyście

reklama
Do góry