reklama
Rozwiązanie
Dzięki za odpowiedźpo CLO czułam się dobrze i działań niepożądanych nie miałam, jednak doszło di hiperstymulacji - na jajniku juz w pierwszym cyklu porobiły się torbiele takie po 5 cm (pęcherzyki nie pękły same) i musiałam kolejny miesiąc brać antykoncepcję hormonalną żeby jajniki dosłuży do siebie, endometrium w tym cyklu było cienkie ok 6 mm - ponoć CLO negatywnie działa na endo
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja brałam dwa cykle i nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów. Jedynie co zaczęłam mieć silne bóle owulacyjne (czego wcześniej w ogóle nie doświadczałam).
Coś się u Ciebie dzieje konkretnego?
Coś się u Ciebie dzieje konkretnego?
po CLO czułam się dobrze i działań niepożądanych nie miałam, jednak doszło di hiperstymulacji - na jajniku juz w pierwszym cyklu porobiły się torbiele takie po 5 cm (pęcherzyki nie pękły same) i musiałam kolejny miesiąc brać antykoncepcję hormonalną żeby jajniki dosłuży do siebie, endometrium w tym cyklu było cienkie ok 6 mm - ponoć CLO negatywnie działa na endo
Aaazym
Zaciekawiona BB
Dzięki za odpowiedźpo CLO czułam się dobrze i działań niepożądanych nie miałam, jednak doszło di hiperstymulacji - na jajniku juz w pierwszym cyklu porobiły się torbiele takie po 5 cm (pęcherzyki nie pękły same) i musiałam kolejny miesiąc brać antykoncepcję hormonalną żeby jajniki dosłuży do siebie, endometrium w tym cyklu było cienkie ok 6 mm - ponoć CLO negatywnie działa na endo