reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
spice 3mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby staranka były owocne:)
wikula mama ja się nawet nie łudze że cos z tego będzie chce mieć ten cykl za sobą jak najszybciej cieszyłabym się jakby @ przyszła nawet dzis... bez owulki przecież fasolki nie będzie..:(
mama kreseczki cudne nie mogę doczekać sie u siebie takiego widoku
den ja zawsze pod koniec cyklu mam biały śluz więc nie martw sie to raczej normalne..

No i mama, piekne wiesci :-)

Spice, jak ja Ci zazdroszcze dobrej ginki...

u mnie bez zmian...mam jakies brazy, clo mialam lykac mimo, ze wlasciwie @ nie bylo...plamienia mialam przyjac jako @ ... kurde nie slyszalam o czyms takim...no ale skoro ginka karze...
Mam pytanko, czy clo podnosci u Was tepke? ja przed lykaniem w 1dc mialam 36,7 a po jednym dniu lykania mam juz np. 37, 37.1 nie wiem, czy to normalne?

witam dziewczynki

mama to są śliczne dwie krechy, idealne zdjęcie za pierwszą stronę do albumu Twojego maluszka,
ja nigdy jeszcze nie przeżyłam takiej chwili, na tyle testów co ja zrobiłam nawet na jednym cienia nie było, trochę mi smutno :-(

CLODI- dziekuje Ci..

jestem z Toba..wierze ,ze tez Ci ie uda!!&&&&&&&&zaciskam za to!!
wiem,ze moze byc Ci smutno-my teraz walczylismy 10 miesiecy a udalo sie w cyklu bez Clo...przy 2 dzialaniach....w glowie mi sie nie miesci ,ale po dzisiejszym tescie wierze!!

jestem serduchem z Tobą!

reklama
Do góry